10 jaar Boostlogix Logistiek Adviesbureau

Boostlogix is volwassen geworden. Ze zijn gegroeid, hebben hun focus verlegd en zijn verder gespecialiseerd. En ze bestaan 10 jaar.


Vr 2 Jun 2023

Een mooi moment om te kijken naar wie we zijn en wat we uitstralen. Na een decennia bleek het tijd voor een nieuw jasje. Een nieuwe huisstijl waarmee we nog beter laten zien wie we zijn.

De tijd vliegt, zeker als je het naar je zin hebt. Werken bij en voor Boostlogix is heerlijk. Eric Oomen is iemand die van afwisseling houdt en voorheen al snel uitgekeken was op een baan. Bij Boostlogix heeft hij enorm veel afwisseling en daar geniet hij elke dag van. Al 10 jaar, Boostlogix bestaat 10 jaar. Eric heeft zich in die jaren geen dag verveeld. Niet eens 5 minuten verveeld uit het raam gekeken. 

Gestart met jonge talenten

In 2013, 10 jaar geleden startten ze met een clubje jonge talenten onder de naam Boostlogix, Logistics Knowledge Solutions. Ze werkten toen (en nu nog) met dames en heren die net afgestudeerd waren of zelfs nog bezig waren met afstuderen. Jonge mensen met een frisse kijk op de wereld en logistiek. Zij leerden veel van elkaar, en het leuke was vooral dat er veel geleerd kon worden van deze jonge mensen. En dat is hun kracht: seniors die samen met juniors de logistieke bedrijven uitdaagden om te verbeteren, efficiënter te werken en zo productiever werden. 

Bouwen aan onze groeiende organisatie

Opdrachtgevers waren blij met Boostlogix, hun aanpak en hun input. Ze moesten opschalen en tussendoor ook aan de eigen organisatie bouwen. Het team groeit, de gouden combinatie van juniors en seniors houden ze in stand. Inmiddels zijn ze een zeer enthousiaste club met 13 getalenteerde mensen die alles in zich hebben om u te adviseren, te helpen en te ontzorgen. Ze zijn intussen meer een “ketenregisseur” en zijn uw problemen steeds vaker vóór doordat ze al in een vroeg stadium naar de organisatie mogen kijken. 

Passie voor transport en logistiek

Boostlogix is gegroeid, ouder en wijzer geworden en willen dit graag delen. Delen door u te voorzien van goede adviezen en ondersteuning. Door vooruit te kijken naar de toekomst. Want ze staan de komende 10 jaar natuurlijk graag voor u klaar. Ze doen het voor u, zij worden blij als u tevreden bent. Hun enthousiasme halen ze uit de passie voor het vak en het feit dat ze samen met u werken aan iets moois, verbetering, verduurzaming en optimalisatie.

Nieuwe huisstijl Boostlogix

Boostlogix is volwassen geworden. Ze zijn gegroeid, hebben hun focus verlegd en zijn verder gespecialiseerd. En ze bestaan 10 jaar. Een mooi moment om te kijken naar wie ze zijn en wat ze uitstralen. Na een decennia bleek het tijd voor een nieuw jasje. Een nieuwe huisstijl waarmee ze nog beter laten zien wie ze zijn:

Een deskundige koploper; een gedreven, sympathieke sparring partner; een betrokken begeleider die weet waar hij over praat en wat nodig is. Niet lullen, maar poetsen. De vertalers van de theorie naar de praktijk. Een bedrijf met Brabantse roots die met hoofd, hart en handen logistieke, digitalisering- en kwaliteitsuitdagingen aangaat. We geloven in de kracht van samenwerking en de inzet van gezamenlijke talenten. Zo maken we de wereld van transport en logistiek elke dag een stapje beter.

Met gepaste trots laat Eric Oomen u het nieuwe logo en website zien. Neem een kijkje door alle expertises die zij u intussen kunnen bieden. Tot slot wilt Eric u namens het hele team danken voor het vertrouwen in de afgelopen 10 jaar en staan ze voor u klaar in de komende 10 jaar.

< Alle nieuwsberichten