BOB Making Of GP Decor: 'Ze creëren meer dan vijftig jaar droominterieurs en hebben een primeur'

PRIMEUR! Innovatief ondernemen past naadloos bij GP Decor. Ze creëren al meer dan vijftig jaar droominterieurs en komen met een primeur: special handmade leren trappen in co-makership met Ruighuid.


Do 16 Mrt 2023

Ondernemer Philus van Laarhoven uit Waalwijk durft onderscheidend te zijn.
‘Deze leren trap is een unicum in de markt’, zegt hij trots tijdens het gesprek met redacteur Jeanette van Haasen. ‘Dit concept is origineel, fully handmade én Made in Brabant.’

Het concept vindt haar oorsprong in de samenwerking met het bedrijf van de Brabantse Liesbeth Coelen. Zowel GP Decor als Ruighuid zijn echte maakbedrijven met de onmiskenbare Made in Brabant vibe!

Vanaf 21 maart lees je het hele artikel in zakenmagazine BUSINESS! 

De volgende keer een BOB Making of van jouw bedrijf? Zet jouw bedrijf in de spotlight van ondernemend Brabant!
In Brabant gebeurt het! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we de spotlights vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft. Zet jezelf en jouw bedrijf ook in de spotlight in 2022 met het Made in Brabant all-in-jaarpakket. Dat betekent dat je offline (via onze zakenmagazines), online (via onze social media kanalen én online platform) én face-to-face (tijdens onze bijeenkomsten) veelvuldig gezien wordt door jouw Brabantse collega ondernemer. Mariëlle Ploegmakers (eigenaar van Regio Business) vertelt je, onder het genot van een kop thee (zonder zakje graag) én een rondleiding in jouw mooie bedrijf, graag nog veel meer over nut en noodzaak van profileren. En vooral over wat het je op kan leveren en dat het dus écht werkt!

Kijk hier voor meer informatie over profileren of neem contact op met Mariëlle marielle@regio-business.nl 06-21563028

< Alle nieuwsberichten