Eigenzinnige Bas Groenendijk start Basta! voor eigenzinnige senioren

Sociaal ondernemer Bas Groenendijk is gestart met Basta! eigenzinnig leven. Basta! is gevestigd in Vlijmen en werkt regionaal in en rondom Den Bosch, Vught, Heusden en Waalwijk (de Langstraat). Basta! levert een bijdrage aan ‘het plezierig en makkelijk ouder’ worden. Bas doet dit als persoonlijk assistent (PA) en er bestaat een Basta! belservice voor de eigenzinnige senior van nu.


Ma 17 Jul 2017

Basta! is er voor 'Eigenzinnige Senioren'. Voor als je in een levensfase zit dat je de tijd, wil en middelen hebt om volop te genieten van de mogelijkheden die het leven je nu biedt. Je bent vitaal en actief en doet wat je al lang van plan bent en waar je over droomt. Basta! helpt je hier graag bij. En daar waar je zelf geen zin meer in hebt, laat je gewoon doen. Door Basta! natuurlijk! Waar Basta! ook goed in is, is je helpen in de voorbereiding op het 'plezierig ouder worden.' Als je op tijd je zaken voor later regelt, verzeker je jezelf van een aangename toekomst. Basta! helpt je om dit goed te organiseren en kent hiervoor de juiste en betrouwbare professionals. Je zult zien dat het je veel rust geeft, maar ook gewoon leuk is om hiermee aan de slag te gaan.

Abonnementen
Je kunt bij Basta! abonnementen afnemen naar gelang je wensen: Basta! PA (Persoonlijk Assistent) of  Basta! belt. Als Persoonlijk Assistent organiseert Bas allerlei diensten en activiteiten waar de eigenzinnige senior, op welk moment dan ook, behoefte aan heeft. Basta! werkt hierbij met een netwerk van professionele dienstverleners. Met Basta! belt zet Bas een exclusieve, zorgzame en toegankelijke belservice in de markt omdat Bas het belangrijk vindt een sociale bijdrage te leveren.

Ontwikkeling
In 21 jaar werken voor de Rijksoverheid heeft Bas zich op verschillende onderdelen ontwikkeld als operationeel manager. Met een reorganisatie op komst, zag Bas de kans schoon om zijn eigen droom Basta! waar te maken. Eerst heeft hij een opleiding tot zorgconsulent gevolgd en afgerond. Vervolgens is hij veel vrijwilligerswerk gaan doen voor en bij ouderen en hun mantelzorgers. Steeds meer dacht Bas: ‘'Dit is fijn werk! Voor een senioren doelgroep waar ik zo van houd! Laat ik dit nou eens vooral op mijn eigen manier gaan doen!’ En zo is Basta! ontstaan. Een sociale onderneming die zich er 200 procent op richt om jou, de senior, als klant en  professionals als dienstverleners een aangenaam en eigenzinnig leven te geven.

Beautiful People!
Het verbinden van mensen staat bij Basta! hoog in het vaandel. Basta! is er dan ook om mensen die dat willen met elkaar in contact te brengen.

Via de website www.eigenzinnigleven.nl stap je de wereld van Basta! binnen.

< Alle nieuwsberichten