Informatiemiddag woonconcept D’n Wilhelm in Tilburg

Het oude, klassieke pand aan het Wilhelminapark 139 in Tilburg wordt omgetoverd tot appartementencomplex D’n Wilhelm. Voorheen zat hier een tandartspraktijk, half maart 2020 worden er zeven woningen opgeleverd voor senioren. Daarom vindt er zondagmiddag 16 februari een informatiemiddag plaats.


Do 6 Feb 2020

Tijdens de informatiemiddag kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in het pand. De middag vindt van 14.00 tot 16.00 uur plaats bij Convivio Zorg aan de Goirkestraat 178 in Tilburg, vanuit daar is het pand ook direct bereikbaar. Naast een bezoek aan de appartementen is er ook ruimte om vragen te stellen aan verhuurder Litzo Property en aan medewerkers van Convivio Zorg en Saar aan Huis.

Woonconcept D’n Wilhelm richt zich op verbinding en creëert een plek waar mensen zorgeloos ouder kunnen worden. Daarom kunnen toekomstige bewoners gebruikmaken van de diensten van Convivio Zorg en Saar aan Huis. Op deze manier is zorg altijd in de buurt, ook als de bewoners het voorlopig nog niet nodig hebben.

Convivio Zorg
Convivio Zorg bevindt zich om de hoek van D’n Wilhelm. Middels een WMO-indicatie kunnen bewoners, als ze daar behoefte aan hebben, deelnemen aan gemeenschappelijke activiteiten of tijdens de avondopenstelling een maaltijd nuttigen. Convivio helpt bij het bekijken van alle mogelijkheden en de aanvraag van een indicatie. Verder zijn er regelmatig (tegen betaling) creatieve en thematische workshops te volgen rond de feestdagen.

Saar aan Huis
Ook de diensten van Saar aan Huis behoren tot de mogelijkheden waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Als het even niet meer zo makkelijk gaat als gehoopt en lichte huishoudelijke taken niet meer lukken, kunnen huurders Saar aan Huis inschakelen. Vanuit Saar komt iemand persoonlijk helpen bij de kleine dingen in huis, zoals het maken van een soep, het meegaan naar de apotheek of het gewoonweg samen drinken van een kopje koffie.

Over woonconcept D’n Wilhelm
D’n Wilhelm bevindt zich aan het Wilhelminapark 139 in Tilburg. De locatie is ideaal: slechts twee deuren verderop is de apotheek te vinden, schuin tegenover het pand ligt het Wilhelminapark met daaraan een Coop supermarkt en de warme bakker. Het pand zelf is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. In totaal zijn er zeven appartementen: per verdieping twee en één op de zolderetage. De woningen hebben een oppervlakte van 50 tot 75 vierkante meter en zijn goed toegankelijk.

< Alle nieuwsberichten