Koenders Advies sluit zich aan bij Vermetten | accountants en adviseurs

Vermetten | accountants en adviseurs breidt verder uit in Oost-Brabant. Koenders Advies sluit zich aan bij het Brabantse accountancy- en advieskantoor. Lees hier meer over deze aansluiting.


Do 20 Jun 2024

Vermetten is een full service accountants- en adviesorganisatie voor MKB-ondernemers in binnen- en buitenland. Bij het kantoor werken ca. 400 medewerkers vanuit diverse locaties verspreid over de provincie Noord-Brabant.

 

Koenders Advies - specialist in family business

Koenders Advies biedt specialistische advisering voor Familie, Bedrijf, Vermogen & DGA waaronder Herstructurering, Fusies, Estate Planning, Bedrijfsopvolging en Echtscheiding. Deze diensten worden met hetzelfde team van 20 medewerkers vanuit de vertrouwde locaties in Uden en ’s-Hertogenbosch voortgezet onder de naam Koenders Vermetten | accountants | adviseurs | family business.

 

Vermetten | accountants en adviseurs

Voor Koenders Advies biedt aansluiting bij de VermettenGroep zowel een verbreding als een verdieping van de dienstverlening. Naast de reguliere diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies biedt Vermetten onder andere Audit, Corporate Finance, M&A, juridische dienstverlening, vastgoedadvisering, Estate Planning, HR-advies, Strategische advisering én Duurzaamheidsadvies. Tevens is Vermetten | accountants en adviseurs aangesloten bij het internationale accountancy- en tax-netwerk TGS Global dat is vertegenwoordigd in meer dan vijftig landen wereldwijd. Voor Vermetten betekent deze aansluiting een vergroting van haar netwerk richting het oostelijk deel van Brabant; een gebied met veel mooie bedrijvigheid. Bekijk meer informatie op www.vermetten.nl

< Alle nieuwsberichten