Luke Recruitment bestaat 10 jaar

Luke Recruitment is in april 2009 gestart met drie consultants. Nu, tien jaar later, heeft Luke een sterke propositie opgebouwd als Recruitment Innovators, met veertien consultants in de branches: Agri & Food, Retail, Professional Services, ICT & Innovation en Logistics.


Do 16 Mei 2019

In 10 jaar tijd is het Luke gelukt meerwaarde te creëren door het net iets anders te doen dan andere recruitmentbureaus. In het jubileummagazine – Luke 10 jaar, vertelt Saskia Lolkema, oprichter en medeaandeelhouder van Luke Recruitment, trots te zijn op het resultaat dat na 10 jaar hard werken is bereikt. Daarnaast is ze trots op het team en de cultuur die ze bij Luke hebben gecreëerd.

En Luke blijft groeien. Met de opening van het nieuwe kantoor in het NoMa House aan de Amsterdamse Zuidas, kan Luke West-Nederland nog beter bedienen met hun expertise in recruitment. Als geen ander weet Luke toegevoegde waarde te bieden met Digital Transformation als sleutelwoord. Selectie maken op basis van data, in combinatie met de voor Luke kenmerkende personal touch, is wat hen heeft gemaakt tot een succesvol bedrijf met enorme energie!

Lees het magazine hier

< Alle nieuwsberichten