Mark Bastiaansen commercieel directeur bij Autobedrijf Van den Udenhout

Mark Bastiaansen is sinds 2 januari de nieuwe commercieel directeur bij Van den Udenhout. Hij volgt Pieter Nicolaas Ponder op, die per december Van den Udenhout heeft verlaten. De 52-jarige Mark Bastiaansen - voormalig eigenaar van NOORDHOEK Autogroep - is een jaar werkzaam bij Van den Udenhout.


Do 10 Jan 2019

Kurt Verhees, directeur Van den Udenhout: ‘Na het vertrek van Pieter Nicolaas Ponder als commercieel directeur bij Van den Udenhout zijn we in gesprek gegaan met Mark. Mark heeft zijn sporen verdiend als ondernemer van NOORDHOEK. Dit jaar hebben we Mark leren kennen als een gedreven collega, een ondernemer met de focus op klanttevredenheid, dealer marktprestatie en rendement. Een people manager pur sang met oog voor detail en oprecht geïnteresseerd in klant en collegae. We zijn ontzettend blij dat Mark deze vervolgstap bij Van den Udenhout wil maken.’

‘Na een jaar gewerkt te hebben in de functie van Business Unit Manager ŠKODA en SEAT bij Van den Udenhout heb ik het bedrijf goed leren kennen. Mijn ervaring uit het ondernemerschap en de aanpak van Van den Udenhout matchen goed. Ik zie veel mogelijkheden om het succes van Van den Udenhout te continueren en nog verder uit te breiden. Met onze prachtige merken, nieuw te komen modellen, bestaande showrooms en ons nieuw te openen pand in Den Bosch zijn wij 200 procent klaar voor de toekomst. Ik ben er trots op dat ik hier actief aan kan deelnemen en kijk vol vertrouwen naar de toekomst van Van den Udenhout’, zegt Mark. 

< Alle nieuwsberichten