Ontdekkracht Accountants en Adviseurs klaar voor de toekomst

Vanaf 1 januari 2018 zijn Ontdekkracht Accountants en Adviseurs, Louer Accountancy en Van der Aa & Belderok Accountants een kantoor wat verder gaat onder de naam Ontdekkracht Accountants en Adviseurs.


Do 25 Jan 2018

Door de fusie maken we een sprong van klein naar middelgroot. We zijn daardoor interessanter voor zowel cliënten als personeel. Als full service kantoor hebben we de beschikking over accountants (RA en AA) en fiscalisten. De continuïteit is beter gewaarborgd. We lopen voorop in Nederland bij het inzetten van IT voor het administratieve proces en accountancy. Een goede stap waar we enorm veel zin in hebben. Een open, inspirerend en dynamisch bedrijf klaar voor de toerkomst centraal gelegen in het centrum van Goirle!

De naam Ontdekkracht.
'Ontdekkracht is een ongewone naam voor een accountantskantoor', stelt Olaf van Hoek. 'Het is een zeer bewuste keuze. Het kantoor van Olaf nam deze naam aan in 2016 (voorheen Accountantskantoor Van Hoek). 'Het is voor de klanten én medewerkers van Van der Aa & Belderok en Louer Accountancy even wennen. Maar het past eigenlijk wel bij ons allemaal. We zijn een dynamisch, modern kantoor en dat mag je aan de naam zien.' Het kantoor zal worden geleidt door Marlou van Hoek, Ronald Louer en Olaf van Hoek.

Ontdekkingsreis
Ontdekkracht staat voor het hebben van aandacht voor de klant - ook voor het niet-financiële - en het ontdekken van goede en originele oplossingen. Ontdekkracht stimuleren we ook bij onze klanten, zodat we samen op ontdekkingsreis kunnen gaan. Wij houden daarbij de kaart vast.

Niet voor, maar mét klanten
Verbanden zien en leggen, netwerken, sturen op kansen en uitgaan van eigen kracht. Zien we mogelijkheden om klanten met elkaar te verbinden, dan doen we dat. Zien we iets bij een klant waar een klant in een andere branche ook iets aan heeft: kennis delen. Synergie is het sleutelwoord. Samen bereik je meer dan afzonderlijk van elkaar. Deze open werkwijze geeft energie en maakt het ondernemerschap nog leuker. We zorgen ervoor dat deze dynamiek weerspiegelt in onze bedrijfsnaam.”

Vanaf 1-1-2018 zijn we gevestigd op:
Ontdekkracht Accountants en Adviseurs
Dorpsstraat 2a
5051 CK   Goirle
Tel 013-5700545

< Alle nieuwsberichten