Opening Vos Logistics Inspiration Centre groot succes

Om hun stakeholders kennis te laten maken met de 'wereld van Vos Logistics', heeft Vos Logistics onlangs het Inspiration Center in Oss geopend.


Do 25 Mei 2023

Het centrum is nu toegankelijk voor bezoekers die meer willen weten over de plannen van het bedrijf en hoe ze omgaan met de nieuwste ontwikkelingen in de logistieke sector.

Het Vos Logistics Inspiration Center biedt een innovatieve manier om bezoekers kennis te laten maken met het personeel en de carrièremogelijkheden, mobiliteit en de diverse mogelijkheden die het bedrijf biedt, evenals de supply chain-oplossingen en warehousingdiensten. Het laat ook zien hoe ze samenwerken met opdrachtgevers, leveranciers, scholen en andere partners, en geeft een glimp van de toekomst van de logistiek. Veiligheid, duurzaamheid en innovatie zijn prominente en herhaalde thema's in het centrum.

Het centrum fungeert als ontmoetingsplek waar bezoekers op interactieve wijze meer te weten kunnen komen over de wereld van transport en logistiek. Het bevat spelelementen die een integraal onderdeel zijn van de ervaring. Zowel de eigen innovaties en projecten als die van partners worden uitgebreid toegelicht.

"Het doel is om mensen te inspireren over de ontwikkelingen in de logistiek en de dialoog aan te gaan om duurzame en innovatieve oplossingen te creëren voor logistieke uitdagingen." - Sarah Weber

"Ongeacht of het klanten, (potentiële) werknemers, leveranciers of algemene bezoekers zijn, het Inspiration Center is een plek die je kan inspireren en waar je trots op wordt om deel uit te maken van de Vos Logistics-community en ons gedeelde netwerk. We geloven dat we sterker kunnen worden en relevant kunnen blijven door synergie met en voor anderen te creëren. Met open deuren verwelkomt het centrum je om je onder te dompelen in de wereld van Vos Logistics. Als bedrijf in deze branche staan we nooit stil. Met onze voortdurende focus op innovatie zal het centrum continu worden vernieuwd, dus het is absoluut de moeite waard om na je bezoek nog eens terug te komen." - Frank Verhoeven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Vos Logistics of met Marleen Boeijen op +31 412 699 457.

 

< Alle nieuwsberichten