Pluss Advanced Technologies gevestigd in Nederland

Pluss Advanced Technologies heeft nu ook een dochteronderneming in Nederland. Met deze dochteronderneming wil Pluss nauw samenwerken met zijn Europese klanten om energie-efficiënte en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor een betere wereld.


Wo 4 Nov 2020

Jan van Acquoij is de general manager en director voor PLUSS Advanced Technologies. Jan heeft een MSc. in Scheikunde aan de Universiteit van Utrecht en in de chemische technologie aan de Technische Universiteit, Eindhoven. Jan is een expert in zijn vakgebied en heeft in verschillende rollen gewerkt, van ontwerp, ontwikkeling, onderzoek, toepassingen en het helpen van bedrijven om innovaties op te schalen. Bovendien gelooft hij dat we maar één aarde hebben en heeft hij grote interesse in technische ontwikkelingen die een positieve impact hebben op milieuvraagstukken en natuurbehoud. Een wandelende encyclopedie als je iets wilt weten over tuinplanten en bomen! Neem contact met hem op voor al je duurzame energiebehoeften.

Ir. Thijs Veerman ondersteunt Jan bij Business Development. Thijs is MSc in chemische technologie van de TU Delft. In het begin van zijn carrière werkte Thijs in de Life Sciences-industrie als biochemisch ingenieur, projectleider en manager bij Gist Brocades (nu DSM), EuroCetus (nu Novartis). Thijs heeft indertijd het Nederlands Vaccin Instituut mede opgericht, destijds de overheidsorganisatie voor onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins, waar hij algemeen directeur was. Later werd hij de CEO van Star-MDC en was hij ook de interim-CEO voor Intravacc, voordat hij aan de ondernemingsreis begon met Progress EXS en nu Pluss.

< Alle nieuwsberichten