Repair Center Bosch Rexroth in Nederland

MH Hydraulics wordt met ingang van 1 januari 2020 het Repair Center voor Bosch Rexroth in Nederland op gebied van hydraulische pompen en motoren. Met deze unieke samenwerking heeft Rexroth naast haar eigen reparatiewerkplaats een landelijke dekking in Nederland met de gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit.


Do 12 Dec 2019

In combinatie met de Rexroth partners biedt MH Hydraulics gegarandeerde kwaliteit. Zij wordt namelijk regelmatig geaudit door Rexroth. Met hun grote voorraad gecombineerd met hun kennis en kunde kunnen zij snel en vakkundig repareren voor een goede prijs.

De intentieverklaring tussen beide partijen is op 11 december getekend, door de sales directeur van Bosch Rexroth Nederland, de heer Coppens en de directie van MH Hydraulics, de heer Kraak. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de toekomst en zijn trots per 1 januari a.s. een volgende stap richting het partnerschap te zetten.Door deze samenwerking speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak voor een klantvriendelijke en kwalitatief goede oplossing voor de Nederlandse klanten van reparatie van pompen en motoren om zo het merk in de toekomst te versterken.

< Alle nieuwsberichten