Workshop Boost Your Energy

Doorzetten waar je normaal gesproken zou stoppen.Boost Your Energy is een effectief, diepgaand en persoonlijk trainingsprogramma. In Boost Your Energy (BYE) dagen wij jou uit op uithoudingsvermogen, kracht, mobiliteit, explosiviteit, ontspanning en zelfvertrouwen. Wij werken met jou in drie dagen naar de basis om emotioneel, fysiek en mentaal sterk in het leven te staan.


Di 9 Jul 2024

Ben je 16 jaar of ouder en wil jij kennis over hoe jouw lichaam werkt  en wil jij inzicht over jouw  gezondheid dan is dit een begin!

 

Info

We bieden deze workshop 4x aan: 

 1. BYE1: 22 juli, 24 juli, 1 augustus, van 9:00 tot 13:00 uur
 2. BYE2: 29 juli, 31 juli, 8 augustus, van 9:00 tot 13:00 uur
 3. BYE3: 12 augustus, 14 augustus, 22 augustus, van 9:00 tot 13:00 uur
 4. BYE4: 19 augustus, 21 1 augustus, 29 augustus, van 9:00 tot 13:00 uur

Aanmelden via deze link (vanaf 16 jaar): https://www.oerfitcastricum.nl/workshops/boost-your-energy/

Inschrijfgeld €279,00 p.p.

 

 

Dagprogramma: Boost Your Energy

In deze  3 dagen van Boost Your Energy gaan we fysiek en mentaal aan de slag, theorie en praktijk worden afgewisseld.

 

Dag 1

Dag 1 staat in het teken van waar je NU staat. Het bewust worden van wat je kan en nog niet kan.

 • We gaan zowel theoretisch als praktisch aan de slag: Hoe sta je er voor, we gaan aan de slag met inzichten over jou lichaam, druk-en pijn punten, mobiliteit, kracht, lenigheid.
 • Bewust worden van je ademhaling en hoe krijg je een gezonde ademhaling. Adem is de bron van alles, je krijgt kennis over hoe adem jouw gedachten beïnvloed en hoe gedachten jouw adem beïnvloeden.
 • Een stevige work-out van 60 min waarin conditie, kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit centraal staan. Oefeningen ter decompressie bij je ruggenwervels en om de bloedsomloop te stimuleren.
 • We sluiten af met ontspanningsoefeningen die je in het dagelijks leven kunt inzetten om je dag te beginnen en te eindigen ten goede van herstel en persoonlijke groei.
 • Je krijgt tips en oefeningen mee om in beweging te blijven en ademtechnieken eigen te maken.

 

Dag 2

Waar zit jouw weerstand. We kijken terug op dag 1 en delen ervaringen en inzichten. Deze 2e dag staat in het teken van ervaren, helen en groei. 

 • We gaan aan de slag met begrippen als overtuigingen, patronen, kernwonden. Het lichaam liegt niet, als we leren luisteren naar ons lichaam dan zijn we in staat te genezen van mentale en emotionele klachten.
 • Workshop; Holistisch therapeutische bewegingen. In de workshop van deze dag gaan we interactief aan de slag. Ontladingsoefeningen en fysieke bewegingen worden ingezet om angsten te overwinnen, trauma’s te verwerken en emotionele blokkades op te heffen.
 • Na de workshop die ervaren kan worden als een fysieke work-out is er ook tijd voor  ontspanning. Meditatie/ Ademhaling met aandacht op bewustwording van het lichaam te ervaren en volledig in rust te komen.
 • Lezen van artikelen en  beluisteren van een podcast krijg je mee als huiswerk. 

 

Dag 3

Waar ga je naartoe na deze laatste training dag?

 

 • De psoas-spier wordt ook wel Spier van de Ziel genoemd Inzichten, kennis van de Psoas spier, klachten door de psoas- spier en hoe onderhouden we de psoas spier.   
 • Fysieke klachten door stress en emoties die vastzitten. Oefeningen voor nek, schouders en onderrug.
 • Een draagkracht Workout Een stevige work-out van 60 min waarin conditie, kracht, uithoudingsvermogen centraal staan.
 • Bewust worden van draaglast ten opzichte van jouw draagkracht. Leven in evenwicht en leven met evenwicht. We gaan aan de slag met evenwicht- en balansoefeningen
 • We blikken terug op dag 1 en we zullen de resultaten van de 0- meting vergelijken en zien of er veranderingen en verbeteringen zijn tov mobiliteit, kracht, weerbaarheid, zelfvertrouwen, stress en bewustwording. We sluiten af met kennis over ademhaling als emotie regulator en ronden de dag af met een Wim Hof ademhaling.

 

Bonus boost:

Voor alle doorzetters staat er op 1 september een ijsbad klaar om jou kennis te laten maken met  de Wim Hof Methode, onder begeleiding van Jeroen Rodenburg (WHM instructeur). Deze workshop is los te boeken en is exclusief voor BYE- deelnemers.

< Alle nieuwsberichten