Wat is Regio Business

Page thumbnail

Regio Business is een professionele netwerkorganisatie voor ondernemers, managers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen in Oost-, Midden- en West-Brabant.

Wij geloven in de kracht van een duurzaam netwerk vol met loyale klanten, waardevolle samenwerkingspartners en betrouwbare leveranciers. Want hoe meer mensen weten wie je bent en wat je doet, en daar een goed gevoel bij hebben, hoe succesvoller jij als ondernemer, manager of bestuurder bent.

Regio Business helpt je dit doel te bereiken door middel van een unieke crossmediale formule die wij het 3D business concept noemen. Ons 3D business concept bestaat uit drie pijlers: face-to-face, online en offline.

Face-to-face
Face-to-face organiseren wij maandelijks verschillende BOB (Business Ontmoet Business) events om jou in contact te brengen met je doelgroep. De BOB Borrels zijn gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde netwerkborrels op een speciaal geselecteerde (bedrijfs)locatie in de regio Tilburg, Den Bosch of Breda. Tijdens iedere BOB Borrel is er een Masterclass en/of Talkshow met een interessante ondernemer uit de regio. Gemiddeld treffen 400 ondernemers elkaar om op deze manier succesvol te netwerken. 

De BOB Borrels zijn een perfecte plek om jouw al bestaande netwerk te onderhouden of te vergroten. 

Online
Met ons online businessplatform zorgen wij ervoor dat je niet alleen direct ondernemers ontmoet, maar ook indirect bekender in de regio wordt. Op ons businessplatform maken we een profiel voor je aan wat we koppelen aan je online kanalen. Omdat Regio Business door Google wordt gezien als nieuwsorganisatie, zorgt dat ervoor dat ook de ranking van de website van jou als lid, door het profiel op onze website, bij Google enorm stijgt. 

Op de website en de social mediakanalen van Regio Business, met een gezamenlijk bereik van bijna 61.500 per week, plaatsen we tevens jouw persberichten, blogs en events. Geef ze aan ons door en wij zorgen dat je gezien wordt.

Offline
Regio Business geeft zes keer per jaar zakenmagazines uit in de regio’s Midden-, Oost en West-Brabant. Deze business glossy’s staan boordevol met persoonlijke verhalen van ondernemers. Het bevat nuttig nieuws, is makkelijk leesbaar en houdt je op de hoogte van wat er in de regio op zakelijk gebied speelt. Vind er leads en inspiratie. Met de magazines bereiken we ruim 45.000 beslissers (de meeleesfactor is hierin meegenomen).

Aanmelden of kennismaken
Geloof je net als ons in de kracht van een duurzaam netwerk, word dan nu lid. Wil je graag eerst met ons en onze leden kennismaken? Iedereen is een keer vrijblijvend welkom op een van onze BOB Borrels, vind dus snel een borrel die jou schikt en meld je aan.

Terug naar boven