BOB Academy bij BTT Multimodal Container Solutions Do 13 Oktober 2022

Page thumbnail

Opvolging en overname

Datum Donderdag 13 Oktober

Waar BTT Multimodal Container Solutions

Adres Geminiweg 51, 5015 BP Tilburg
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding over een containerschip
16.15 uur - 17.00 uur
Inhoudelijk programma met Wil en Remon Versteijnen tijdens rondvaart op het Wilhelminakanaal
17.00 uur - 18.00 uur
Afsluitende borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Opvolging en overname is een hot-item voor veel ondernemers. Wanneer moet je na gaan denken over je opvolging? Hoe maak je je bedrijf klaar voor overname? Hoe vind je de juiste koper? Is prijs het belangrijkste of spelen er nog andere factoren? En na verkoop: in één keer stoppen of afbouwen? Hoe voorkom je het zwarte gat?

Tijdens de BOB Academy op 13 oktober gaan we met Brabants topondernemer Wil Versteijnen en  zoon Remon van BTT Multimodal Container Solutions en elkaar in gesprek over alle uitdagingen rondom opvolging en overname. Wil is hiervoor de perfecte sparringpartner: eind vorig jaar heeft hij GVT Transport & Logistics verkocht aan ID Logistics. Het was tijd om vooruit te kijken in het belang van ‘the next generation’.

Die next generation bestaat uit zoons Remon en Jordy. Samen met Wil staan ze als directie aan het roer van BTT. Naast een overname is de opvolging van het andere gedeelte van het bedrijf dus ook verzekerd. Jordy en Remon leren vooral van hun vader om te ondernemen met lef en ervaren dagelijks het voordeel van een familiebedrijf. ‘We hoeven niemand om toestemming te vragen’, zeggen de zoons. ‘Als we ergens in geloven, voeren we het uit.’

Het wordt echt een bijzondere BOB Academy; ervaar zelf maar eens hoe groot zo’n containerschip nou eigenlijk is. En vervolgens maken we een rondvaart over het Wilhelminakanaal waarbij je van dichtbij de logistieke uitdagingen van de binnenvaart kunt zien.

Over BTT Multimodal Container Solutions
Ze zijn een toonaangevend familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van containers per spoor, via de binnenvaart en (daar waar nodig) over de weg. BTT Multimodal Container Solutions richt zich op container logistiek en intermodaal vervoer en herbergt ruim 13 dochterbedrijven met elk hun eigen discipline. Containervervoer via betrouwbare verbindingen, op het juiste moment en op de meest efficiënte, duurzame manier. De containerlogistiek is sterk aan het veranderen. BTT Multimodal Container Solutions, met eigen schepen en treinen, heeft alles in huis. ‘Totaal onafhankelijk, daar houden we van’, zegt Wil Versteijnen in het coverinterview in zakenmagazine BUSINESS.  

Wat is de BOB Academy?
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Frank Hermans
InnoTractor

Desiree Groeneveld
DHL Global Forwarding

Stefan Bosman
DHL Global Forwarding

Marc Vissers
JT Techniek

Johan Vissers
JT Techniek

Ferry Bijdevier
Van Gerwen Installaties

Rob de Kok
Van Gerwen Installaties

Charlotte Weijmans
Anderis Engineering

Ton Leftew
Machinefabriek De Dieze

Cristel Rijnen
Injection Point

Anne van den Brand
BAM Works

Martijn van den Brand
BAM Works

Jurgen de Gussem
Snoeren Bouwmanagement

Marcel Kleijngeld
Bouwbedrijf Kleijngeld

Loek van der Bijl
Jan Verschuuren

Matz van der Bijl
Jan Verschuuren

Marijke Meeberg
Meeberg ISO Tanks & Containers

Henri Hendrikx
Hendrikx Matrijzen

Koen Wilms
Wilms Vlees