BOB Borrel bij Lseven Beachclub Wo 14 Juni 2023

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 350 bezoekers
Locatie: Lseven

Afgelopen woensdag kwamen we met zo'n 350 ondernemers en ondernemende mensen bij elkaar bij de stijlvolle Lseven Beachclub. Voorafgaand aan de BOB Borrel startte een deel van de bezoekers de avond met de BOB Masterclass. Studio Spaak presenteerde de ‘zo ben ik nu eenmaal’-show.

Onder het genot van een welkomstdrankje gingen de deelnemers echt de verbinding aan tijdens BOB Connect, waar je op een laagdrempelige manier in contact kwam met je collega-ondernemers.

Tijdens de BOB Talkshow deelde Hugo Cooijmans, de oprichter van Ctac, de reis die hij als ondernemer maakte. Daarna was er nog ruimschoots de gelegenheid om verder te netwerken én te genieten van deze sfeervolle locatie.

 

Je kijkt hieronder alle foto's terug. Ook zie je wie je mede-bezoekers waren. Toch nog iemand gemist? Via het online Regio Business platform kom je alsnog in contact met je collega-ondernemers. 

Dank aan: Lseven Beachclub en Studio Spaak

Fotografie: Jules van Iperen

Jaloers geworden op de prachtige plaatjes? Niet getreurd. In 2024 krijg je namelijk wederom de kans om in deze Boxtelse droomwereld te netwerken. Meld je hier dus snel aan voor de BOB Borrel bij Lseven Beachclub in 2024!