BOB Kerstborrel bij Louwman Do 15 December 2022

Page thumbnail

Met Eric Louwman in de BOB Talkshow bij Louwman Mercedes-Benz Den Bosch

Datum Donderdag 15 December

Waar Louwman Mercedes-Benz Den Bosch

Adres Zandzuigerstraat 13, 5222 AH 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving


Programma
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met een welkomstdrankje
18.00 uur - 18.30 uur
BOB Talkshow met Eric Louwman
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul

Op donderdag 15 december proosten we bij Louwman Mercedes-Benz Den Bosch op de kerst én het komend ondernemersjaar.

Een jaar vol nieuwe contacten, inspiratiemomenten en  Brabantse gezelligheid sluiten we af tijdens de BOB Kerstborrel. Tommy Derks nodigt ons uit in de stijlvolle showroom van Louwman Mercedes-Benz in Den Bosch.

Kerstbomen, kerstballen, kerstman, kerstliedjes: we gaan er een spectaculaire kerstborrel van maken! Eentje waarbij je uiteraard kunt netwerken met nieuwe en bestaande contacten. Maar waar je ook alvast kunt proosten op een heerlijke kerst en het nieuwe jaar met collega’s of andere ondernemende gasten. Neem ook gerust je partner mee! De feestdagen staan tenslotte centraal om het samen zijn. 

BOB Talkshow: Eric Louwman, president van Louwman Group en talkshow host Theo Verbruggen

Louwman Group is een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Waar ze nu met 1,6 miljard omzet en 3.200 medewerkers met recht een top-onderneming zijn.

Het bijna 100 jaar oud familiebedrijf maakt zich klaar voor de transitie van een automobiel- naar mobiliteitsbedrijf. Eric Louwman, President van Louwman Group: “Mobiliteit is vrijheid. En het hart van dit familiebedrijf”.

Donderdag 15 december is deze topondernemer onze gast tijdens de BOB Talkshow bij Louwman Mercedes-Benz. Eric Louwman gaat in gesprek met Theo Verbruggen over zijn ondernemersvisie en de uitdagingen die de transitie van mobiliteit met zich meebrengt.

Bewerken _WDS9101

Feestelijk en diepgang, daar gaan we tijdens BOB Kerstborrel voor. Maar het einde van het jaar mag natuurlijk ook gevierd worden. Duik met ons de diepte in en ga het jaar uit met een big beng! Zet je kerstmuts alvast op, kom in de kerststemming en meld je aan. Want: All we want for Christmas… is you!

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

It's an inspiration, it's a celebration! 
Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Fleur Slobbe
Steamz

Niels Kantelberg
Fox A.C.

Herman Bron
Oostendorp Autogroep

Mimi Verstappen
Mimosa Events

Roland Paanakker
PLG

Stijn van der Horst
Dotcombusiness

Ron Schouten
Visie Marketing & Media

Anouk Timmermans
Lanthopus BV

Kimberley van den Acker
Dotcombusiness

Wieland Hendriksen
Logistic Workx

Natascha van Baast
Regio Business

Elizabeth Winters
Seogi

Jorn Venhuizen
Seogi

Giel Kusters
Seogi - Internet Marketing

Marc Maas
OAMKB

Bas van Hout
Steamz

Albert Last
OAMKB

Stan Nies
Regio Business

Reinhart van Asperen
Blickle Wielen