BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught Di 19 Juli 2022

Page thumbnail

Zonnig sfeertje in de prachtige kasteeltuinen

Datum Dinsdag 19 Juli

Waar Kasteel Maurick, Vught

Adres Maurick 3 5261 NA Vught
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Richard van Hooijdonk
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.30 uur - 19.00 uur
BOB Talkshow met Hans Brus
19.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
20.30 uur - 21.00 uur
Feestelijk optreden van Jeroen van der Boom
21.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul met DJ Perry Stuiver

Op dinsdag 19 juli vindt de BOB Zomerborrel traditiegetrouw plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Maurick in Vught. Geniet in een ontspannen sfeertje van de feestelijke omgeving en de culinaire verwennerij van eigenaren/gastheren Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo. Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

De BOB Borrel bestaat altijd uit twee vaste onderdelen. BOB Connect van 17.00 uur - 18.30 uur en BOB Soul van 20.00 uur - 23.00 uur. Tijdens BOB Connect brengen we onze gasten op een ontspannen manier actief met elkaar in contact zodat ze minimaal vijf nieuwe relaties ontmoeten (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Tijdens BOB Soul vieren we het ondernemerschap met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)! Deze vaste onderdelen worden zo nu en dan aangevuld met een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie.

BOB Masterclass met Richard van Hooijdonk over medewerkers van de toekomst

Richard Van Hooijdonk Website 235x 320 Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk verzorgt de BOB Masterclass. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, augmented & virtual reality en de medewerker van de toekomst.

De snel veranderende toekomst stelt ook andere eisen aan de medewerker van de toekomst. De juiste combinatie van kennis, 'skills' en 'mindset' is nodig. Maar ook passie en nieuwsgierigheid zijn essentieel. Flexibiliteit en creativiteit zijn onmisbaar. Welke nieuwe skills zijn belangrijk om de organisatie van de toekomst zeker te stellen? Welke aanpak is nodig om de 'omega generatie' aan boord te krijgen?

BOB Talkshow met topondernemer Hans Brus

Hans Brus 235x 320 Niemand minder dan de Brabantse topondernemer Hans Brus is deze keer te gast in de BOB Talkshow. Hans vertelt over zijn bijzondere leven als ondernemer met hoge toppen en diepe dalen. We zijn trots dat hij dit met ons wil delen. ‘Succes is moeilijk te definiëren. Mijn doorzettingsvermogen om de top te bereiken heeft namelijk ook te maken met verdriet’, zegt de eigenaar van JHB group. ‘Mijn zoon overleed toen hij pas 7 jaar oud was. Ik isoleerde mezelf om te kunnen overleven en beet me vast in mijn werk.' Voor JHB Group startte Hans Datelnet dat uitgroeide tot een telecom-titaan. Een nacht voordat het bedrijf naar de beurs zou gaan bedacht hij zich.

Hij verkocht het bedrijf in een later stadium alsnog: ‘Dat voelde als een verplichting naar mijn honderden werknemers en hun gezinnen.’ Hans zette zijn ondernemerschap op een wat lager pitje zodat hij tijd kreeg om na te denken. Dat resulteerde in de oprichting van zijn - inmiddels zeer succesvolle - JHB Group, waarvan de missie Hans’ idealisme weerspiegelt. Onderdeel van de JHB Group is de bijzondere cateraar Vitam. Met een omzet van ruim 100 miljoen en dik 1.000 werknemers is Hans nu dus eigenaar van meer dan zomaar een succesvol bedrijf.

Dit bijzondere ondernemersverhaal heeft Hans Brus vereeuwigd in een (nog te verschijnen) boek. Dit gloednieuwe boek wordt gepresenteerd op de BOB Zomerborrel. Interviewer Theo Verbruggen neemt je samen met Hans Brus in de talkshow mee door dit bijzondere verhaal, alsvast een mooi voorproefje van het boek!

Feestelijk optreden van Jeroen van der Boom en BOB Soul met DJ Perry Stuiver

Jeroen Van Der Boom (c ) Nick Van Ormondt 235x 235 Om zowel de realisatie van het prachtige boek van Hans Brus te vieren als het ingaan van de zomer neemt Hans zijn goede vriend Jeroen van der Boom mee voor een feestelijk optreden. Op het plein van Kasteel Maurick gaan we voor een mooi feestje, want ondernemen is niet alleen hard werken maar mag ook wel eens gevierd worden. Vanaf 21.00 uur neemt DJ Perry Stuiver het over en gaan we dansend de zomer in met BOB Soul. Humor en diepgang, wij houden ervan. 

Over Kasteel Maurick
Kasteel Maurick is een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught. Binnen de kasteelmuren word je hartelijk verwelkomt en tot in de puntjes verzorgd. Op het terras van deze locatie geniet je van een heerlijk zonnetje, bruisend welkomstdrankje, overheerlijk eten, een fantastisch gezelschap en een geweldige sfeer. Het prachtige kasteel is dan ook dé locatie om collega-ondernemers te ontmoeten.

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBZomerborrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Peter Kusters
Kusters Carrosserie

Jan Pieters
Rioned

Charlotte Soons
Wissenraet Van Spaendonck

Wout Strik
Sparked.Works (1)

Kees van Strijdhoven
Huis van Strijdhoven

Rob Leenders
Sparked.Works

Raymond Godding
Godding Storytelling & Training

Harrij Meijs
ErgonoMeijs

Rosemary Peeters
Hendrickx Grondwerken bv

Arthur van der Reep
DOX at work

Marco de Smit
Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland

Alexander van den Eeden
RICOH West-Brabant

Charlotte Janssen
De Meeuw Oirschot B.V.

Sandra Wouters
Committ Legal

Kassandra Mols
De Meeuw

Bas Driessen
Justlogic

Edwin Spierings
Marinus Spierings Gereedschapmakerij (MSG)

Michel Baak
Reclamebureau IVC

Vanessa Lenting
Online Business Factory