BOB Borrel bij Breepark Café in Breda Do 20 Oktober 2022

Page thumbnail

Met BOB Masterclass door Aartjan van Erkel

Datum Donderdag 20 Oktober

Waar Breepark Café

Adres Bavelseparklaan 7 4817 ZX Breda
Routebeschrijving


Programma
15.30 uur - 16.00 uur
Ontvangst BOB Masterclass
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Masterclass met Aartjan van Erkel
17.00 uur - 18.00 uur
Ontvangst BOB Borrel met een welkomstdrankje
17.00 uur - 18.30 uur
BOB Connect
18.00 uur - 20.00 uur
Culinaire verrassingen
18.45 uur - 19.15 uur
BOB Talkshow met Christan Brouwers van Satelliet Meubelen
20.00 uur - 23.00 uur
BOB Soul met DJ Bas van Duren

We hebben een primeur!

Donderdag 20 oktober zijn we met de BOB Borrel de eerste gasten bij het nieuwe Breepark Café. Ze openen op de eerste verdieping van de grootste evenementenlocatie van Zuid-Nederland op de Bavelse Berg in Breda.

Het is een prachtige nieuwe locatie verbonden aan evenemententerrein Breepark. En ook nog eens powered by Ingenhousz Breda, je weet wel die culinaire toplocatie. En daar hebben we toevallig hele goede ervaringen mee, komt goed dus.

Met de BOB Masterclass (met Aartjan van Erkel), BOB Connect, BOB Talkshow (met Christan Brouwers van Satelliet Meubelen) én BOB Soul wordt het een avond vol inspiratie, nieuwe contacten én de primeur op deze nieuwe locatie.

Aanmelden doe je aan de rechterkant van deze pagina. 

Over onze BOB Borrel
Regio Business organiseert maandelijks een BOB Borrel: een gezellige en laagdrempelige, volledig verzorgde borrel op een mooie, bijzondere of gewoon supergezellige locatie in Brabant. BOB staat voor Business Ontmoet Business, en daar draaien deze zakelijke evenementen dan ook volledig om! BOB Borrels worden georganiseerd om jou in contact te brengen met je doelgroep en worden bezocht door (gemiddeld zo’n 400) ondernemers uit verschillende branches.

BOB Masterclass: 5 formules om je website onweerstaanbaar te maken

Aartjan Klein Sluit vooraf zeker aan bij de BOB Masterclass van Aartjan van Erkel: dé man die echt weet aandacht te trekken naar zijn verhaal! Aartjan van Erkel is de beruchtste copywriter van Nederland, en auteur van drie business-bestsellers, waaronder Nummer 1 – voormalig #1 in de Managementboek top 100 en ‘MAAK ZE GEK!’ - het bestverkochte managementboek van het jaar. Hij leert ondernemers die experts zijn in hun vakgebied hoe ze de bekendste naam worden in hun markt, en klanten voor het leven krijgen. Duizenden dienstverleners lezen zijn dagelijkse politiek incorrecte marketing-mails, die alle regeltjes van marketing-'experts’ overtreden.

Het thema? 5 formules om je website onweerstaanbaar te maken 

Heb je geld, tijd en liefde in je website gestopt, maar levert hij toch weinig klanten op? Ontdek welke simpele veranderingen aan de tekst je website onweerstaanbaar maken.

Aartjan van Erkel is copywriter en geeft je 5 formules om morgen meer leads en klanten te scoren, zoals:

  • Een fout die 80% van alle websites maken, waardoor klanten afhaken – en hoe je dat corrigeert met een paar woorden
  • Hoe je uniek wordt in de ogen van klanten, zelfs als je precies hetzelfde verkoopt als je concurrenten
  • Doe je klanten genoeg pijn? Klanten nemen je pas serieus als je het bloed van je pagina’s laat lopen, maar veel ondernemers durven dat niet.
  • Waar is de banaan?
  • Ontdek of je oneerbare voorstellen doet op je website.

Meld je (ook) aan voor de BOB Masterclass en ontdek simpele manieren om meer klanten te trekken met je website!

BOB Talkshow: Christan Brouwers eigenaar van Satelliet Meubelen
Christan Brouwers is de eigenaar van Satelliet Meubelen opgericht in 1971. Met meer dan 60 werknemers in dienst leveren zij met hun unieke collectie hospitalitymeubilair een bijdrage aan een optimale gastbeleving in branches als horeca, office, zorg, retail, leisure en onderwijs.

Duurzaamheid is een belangrijk thema bij Satelliet. Hun doelstelling is om in 2025 volledig klimaatneutraal te zijn. Het energieverbruik is in kaart gebracht. Door het meten en analyseren van het verbruik komen energiebesparingsopties naar voren. Duurzaamheid is veel meer dan recyclen en het geven van nieuwe waarde aan gebruikte materialen, maar het gaat ook over het toekennen van meer waarde aan samenwerkingen. Van ontwikkeling tot productie, van levering tot onderhoud en alle processen en mensen die hier een bijdrage aan leveren. Satelliet onderzoekt met haar leveranciers naar de mogelijkheden om het verpakkingsmateriaal te verduurzamen, maar ook op kantoor worden de nodige stappen gezet om bijvoorbeeld voedselverspilling tegen te gaan.

Een interessant thema waarover Theo Verbruggen (oud NOS-verslaggever) in gesprek zal gaan met eigenaar en topondernemer Christan Brouwers.

It's an inspiration, it's a celebration! 
We hebben afgelopen jaar aan het BOB Borrel concept geschaafd. Zowel inhoudelijk als wat betreft beleving gaan we onze Brabantse Business Community nog meer verrassen. We brengen onze gasten van 17.00 uur tot 20.00 uur tijdens BOB Connect op een ontspannen manier actief met elkaar in contact (degenen die dat willen natuurlijk, want we houden niet van verplichten). Met ook zo nu en dan afwisselend een masterclass of talkshow met topsprekers en topondernemers voor de broodnodige inspiratie. En na het aangeboden diner connecten we vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur onder de noemer BOB Soul feestelijk verder met sprankelende muziek (en ja, dan mogen eventueel de voetjes van de vloer)!

Nog geen lid? Kom een keer kijken!
Regio Business organiseert netwerkborrels onder de noemer BOB (Business Ontmoet Business). Door middel van deze BOB Borrels, het online platform en onze zakenmagazines faciliteren wij zakelijke contacten in Brabant. 

Deel je ervaringen op social media via Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt ons taggen via @regiobusiness en meepraten met #BOBBorrel


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Ate Mulder
Excellente Waarde

Olaf Buiting
CPA Services

Harrij Meijs
ErgonoMeijs

Dick Gennissen
Human Digital

Valentino Braat
Perfection

Richard Duindam
Credion Den Bosch

Rein van de Ven
WFS PRO

Bas Jansen
Zuydt Werkt!

Marz Gitz
Marc Gitz Coaching en Training

Frank Verbrugh
Konica Minolta Business Solutions Nederland

Helen van de Wiel
VLC & Partners

Ezra Wilting
VLC & Partners

Maddy Tenlima
VLC & Partners

Jacqueline Crooijmans
Vicki Brownhuis

Yvonne van Hemert
golfcentrum dongen

Frank Mallens
Daléro BV