Masterclass Dromen Waarmaken van Mind Your Step Coaching

Twan Kerkhof, trainer van Mind Your Step Coaching geeft op 25 maart de masterclass Dromen Waarmaken. Na het volgen van deze masterclass lukt het je wél om je doelen te bereiken.

Mind Your Step

Voel jij aan alles dat het tijd is voor actie of verandering in je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je klaar met dat gevoel van frustratie of onmacht, en gun je jezelf meer energie en voldoening? Neem dan deel aan de masterclass Dromen Waarmaken! In één dag ruim je alle barrières uit de weg en kom je tot een praktisch actieplan.

Ken je dat? Je droomt al heel lang ergens van – een nieuwe baan of promotie, een verhuizing, of een sabbatical – en het lukt je maar niet om in actie te komen. Er is altijd wel iets dat je tegenhoudt. Wat is dat toch? Komt de weerstand uit jezelf, of zijn er andere barrières die je in de weg staan? Durf je niet, denk je dat je het niet kunt? Of zijn de omstandigheden steeds ongunstig?

Daadkracht in één dag
Tijdens de masterclass Dromen Waarmaken ontdek je hoe je jouw barrières doorbreekt. Aan het einde van de dag ben je zo enthousiast en gefocust, dat je niet kunt wachten om te beginnen! De masterclass geeft je antwoord op de volgende vragen:
- Wat is mijn droom precies, wat is mijn einddoel?
- Welke (tussen)stappen kan ik zetten om er te komen?
- Welke innerlijke overtuigingen staan mij hierbij in de weg en hoe verander ik ze?
- Welke hulpbronnen kan ik aanboren om vooruit te komen, gefocust te blijven en vol te houden? 

Inzicht en inspiratie
Trainer Twan Kerkhof laat je zien dat je altijd een keuze hebt. Hij daagt jouw gedachten uit en boort je creativiteit aan. Hij zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag met een concreet plan van aanpak en barstensvol energie de deur uitstapt. Na afloop van de masterclass zie jij helemaal voor je hoe jouw droom tot leven gaat laten komen. You’ve got this!

Datum en tijd
Woensdag 25 maart van 09.30 tot 17.30 uur.

Kosten
Deelname aan de masterclass kost 225 euro, exclusief btw.

Locatie
Den Durpsherd
Kerkwijk 61
5258 KB Berlicum

Meer informatie en aanmelden
Mail voor meer informatie en aanmelden met Twan Kerkhof: info@mindyourstepcoaching.nl of 06-53786829.