BMD Advies: Ontbijtsessie BOM Circulair ondernemen in de maakindustrie

BMD Advies, De BOM en AXXIA nodigen je bedrijf graag uit op de bedrijvenontmoeting op 27 juni 08.00 – 10.00 uur in Boxtel.

BMD

Ir. Sietske Dane van AXXIA is gastspreker tijdens de ontbijtsessie over ‘Circulair ondernemen in de maakindustrie’ georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). De aarde wordt warmer. Het klimaat verandert. De provincie Noord-Brabant wil dit tegengaan. Het vaker en slimmer (her)gebruiken van grondstoffen en materialen zorgt bijvoorbeeld voor een veerkrachtige en economische sterke regio.

De Brabantse industrie
Het is van belang dat Brabantse bedrijven mee kunnen in de ontwikkelingen en de kansen kunnen benutten die ontstaan. De Brabantse industrie speelt hierin een belangrijke rol. Het is dan belangrijk dat bedrijven voldoende kennis en inzicht hebben. Wat betekent die aandacht voor CO2 reductie voor mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn business overeind houden wanneer grondstoffen duurder worden en opraken? Wat betekent bovendien het idee van een Circulaire Economie voor mijn bedrijf?

Bedrijvenontmoeting
De BOM en AXXIA nodigen jouw bedrijf daarom graag uit op de bedrijvenontmoeting, op 27 juni 08.00 – 10.00 uur.

Ze praten jou bij over relevante ontwikkelingen in Brabant. Je krijgt verhalen te horen van andere ondernemers. Daarnaast willen ze in gesprek over de faciliteiten die jij als ondernemer nodig heeft.

Online vragenlijst
De BOM heeft namelijk de opdracht gekregen om de economische kansen voor de Brabantse maakindustrie concreet in kaart te brengen. De kansen en behoeftes die worden ondervonden in de Brabantse maakindustrie zijn van belang om met passend beleid hierop in te spelen. Jouw mening telt! Middels een online vragenlijst kun je hier bovendien een bijdrage aan leveren.

Voordelen/kansen
De informatieve ontmoeting en de verkenning bied je de volgende voordelen/kansen:

  1. De kansen en behoeftes die jouw onderneming ondervindt worden meegenomen in stimuleringsprogramma’s naar aanleiding van de verkenning.
  2. Zij kunnen bedrijven verbinden en faciliteren in het verlengde van deze verkenning om de kansen te verzilveren die de circulaire economie jouw onderneming biedt.
  3. Je krijgt inzicht in aansprekende voorbeelden van bedrijven die al een sluitend circulair business model hebben.

Graag heten zij je daarom welkom bij De Kleine Aarde, het Klaverblad 13, 5283 TV Boxtel.

Aan de bijeenkomst op 27 juni zijn geen kosten verbonden.

Meer weten en aanmelden
De BOM hoopt met deze bedrijvenontmoeting jou als ondernemer een stap verder te helpen en kijkt met veel interesse naar de uitkomsten van de verkenning en is jou zeer erkentelijk als je de online vragenlijst wilt invullen. Je kunt je voor de ontbijtsessie aanmelden door een mail te sturen naar mhuisintveld@bom.nl