BOB Webinar van Cyriel Kortleven Do 27 Augustus 2020

Page thumbnail

Crossing Borders

Datum Donderdag 27 Augustus

Waar Online

Adres Waar je maar wilt


Programma
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Webinar: 'Crossing Borders' van Cyriel Kortleven

Crossing Borders
Internationaal spreker Cyriel Kortleven neemt ons mee in de wereld van 'Crossing Borders' - Wat kan jouw organisatie leren van andere domeinen, industrieën en andere verrassende bronnen? Onze maatschappij kent grote uitdagingen. Veel uitdagingen zijn erg complex en we dienen buiten de gebaande paden te denken om deze op te lossen. Het is belangrijk om grenzen tussen afdelingen, bedrijven en zelfs industrieën te doorbreken om tot echt vernieuwende oplossingen te komen. Dit vraagt een nieuwe manier van denken: Crossing Borders.

Tijdens dit inspirerend Webinar, krijg je een eenvoudig proces en praktische technieken aangereikt om concepten in andere vakgebieden te herkennen; te combineren en vervolgens te 'vertalen' naar je eigen situatie. We gaan ook in op manieren om je eigen perspectief te verbreden waardoor je zelfs inspiratie & concrete oplossingen kunt halen uit verrassende bronnen. Uiteraard mag je veel energie, interactie en een portie Vlaamse humor verwachten. En we gaan ook de grenzen doorbreken van een klassiek webinar met enkel een 'talking head' en wat slides. Cyriel past diverse online interactie technieken toe, dus je aandacht wordt gegarandeerd vast gehouden!

Over Cyriel
Cyriel Kortleven is op een missie: een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering. Cyriel is internationaal keynote spreker op congressen, events en leiderschapstrajecten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het domein van creativiteit en innovatie heeft hij organisaties zoals Bayer, Nike, IKEA, NASA, Unilever in meer dan 33 landen geïnspireerd. Ook was Cyriel al een eerder te gast in onze BOB Masterclass. Cyriel is het levende bewijs dat engagement, interactie en humor kan samengaan. Hij brengt een simpele, pragmatische boodschap en voedt het publiek met nieuwe taal en tools. Zijn mantra: 'Don't mind the Change. Change your Mind.'

Meer weten over Cyriel? Lees zijn artikel in het Regio Business zakenmagazine.

 


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Isabelle van Waesberge
Hanos-ISPC Breda

Xander Wingens
Regio Business

Paul Kleijn
Technische Unie Tilburg

Angeline de Kock
Taxi- en touringcarbedrijf De Kock

Louis van Stralendorff
Interselling Interim

Marcel Koutstaal
Grass Valley Nederland

Klaas Staal
CapitalatWork

Rudy Breddels
GMMCK Communicatieadvies

Danielle van Limborgh
Sabine van der Hulst

Monique Bax
Gemeente Breda / Ondernemersteam

Dominique Yntema
Teamforce

Jules van Hoef
Spectatio

Vivianne Viguurs
GGZ Oost Brabant

Angélique Vervloet
Squadra

Andrea Dam
Haarmode Andrea

Berend Bouwmeester
Bottomlines

Bram Dieltjens
Lightronics

Henk Berends
CZL Tilburg