Thema: Verkooptechnieken

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2013: Sales is leading

Mei-Juni 2013

Talentvolle sales professionals maken het verschil. Zeker in slechte economische tijden kunnen zij een belangrijke en zelfs cruciale rol spelen. Het succes van een bedrijf kan immers soms afhangen van het binnenhalen van één grote deal. het is de kunst om het juiste salestalent te vinden. Maar hoe trek je die aan? Over welke competenties en vaardigheden moet hij of zij beschikken? En zijn flexibele beloningen nog wel van deze tijd? Gespreksleider en communicatiespecialist Bert Damen legt het vuur aan de schenen bij de negen deelnemers aan het BOB debat.

Lees verder
Thumbnail

Adagium: Ieder bedrijf een goed vervolg

Jan-Febr 2017

Voor elke ondernemer komt er een moment dat hij zijn bedrijf gaat overdragen. Dat kan een overdracht zijn binnen de eigen familie, maar het kan ook zijn dat het bedrijf wordt overgenomen door een andere partij. Adagium, het bedrijf van Albert Dominicus en Han Galema, behartigt al bijna tien jaar succesvol de belangen van ondernemers die hun bedrijf willen overdragen of verkopen, of voor partijen die een bedrijf willen aankopen. Ter ere van het 10-jarig bestaan is er een boek verschenen over de bedrijfsopvolging bij Veghelse familiebedrijven.

Lees verder
Thumbnail

Kenneth Smit Training: Becoming great

Mei-Juni 2011

Weleens gedacht aan een schriftelijke cursus paardrijden? Die kans is waarschijnlijk erg klein! Zo heeft u waarschijnlijk ook nog nooit geïnformeerd naar een schriftelijke cursus kunstrijden, koken, golfen of salsa dansen. Waarom niet? Omdat dit simpelweg niet te leren is door een boek of powerpoint-presentatie te lezen. Het gaat hier om vaardigheden die eerst eigen gemaakt moeten worden alvorens er echt goed in te kunnen worden.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven