Thema: Entertainment

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Zien, proeven & ontmoeten

Mei-Juni 2009

Vorig jaar waren er 3300 aanmeldingen voor de bedrijvenavond. De organisatoren moesten zo’n 1000 geïnteresseerden teleurstellen; de Parade heeft namelijk haar logistieke beperkingen, althans als men rustig wil kunnen rondlopen en genieten van de tongstrelende gerechten. Vandaar dat dit jaar waarschijnlijk in een extra relatiemiddag wordt voorzien.

Lees verder
Thumbnail

Perron-3: Bestemming bereikt

Juni 2010

Twee vertrekstraten kent het nieuwe evenementencentrum Perron-3: een zakelijk en een cultureel spoor met de juiste wisselwerking. De multifunctionele accommodatie, pal naast het station van Rosmalen, kenmerkt zich door een explosieve groei. Een moderne, sfeervolle, goed uitgeruste locatie voor congressen, seminars, jaarvergaderingen, bedrijfsdagen, workshops, conferenties en presentaties maar ook concerten, theater, recepties, diners en verdere op maat ingevulde bijeenkomsten.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in business: Brigitte Vis

April 2011

In afwachting van haar herexamen wilde Brigitte wel een paar maanden bijspringen in het familiebedrijf. Ze zou er nooit meer weggaan. Drieëntwintig jaar later leidt ze samen met haar broer het bedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Hét culinaire evenement van Nederland

Juli-Aug 2014

Tijdens Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch kunnen echte fijnproevers genieten van een smaakmakend en culinair programma op de Parade. oprestaurateurs laten ruim 15.000 bezoekers kennismaken met hun signature dishes en gedurfde creaties. naast deze heerlijke gastronomische hapjes wordt hen topentertainment voorgeschoteld van onder andere The Crazy Piano’s, de TopPop Yeah Band en de Bossche jaren ‘70-band Bridge. ‘Voor ondernemers is Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch een unieke gelegenheid om te zien, proeven en te ontmoeten’, aldus voorzitter Pieter Bak.

Lees verder
Thumbnail

Markant Uden: Krachtig concept

Jan-Feb 2015

Markant Uden is dé ontmoetingsplek voor Uden en omgeving. Daarbij omarmt men ook nadrukkelijk de regionale ondernemerswereld. Van een businesslounge tot locatie voor bedrijfsfeesten: de onderlinge mogelijkheden tussen theaterzaal, evenementenzaal, restaurant, grote foyer, de kleine foyers bij het theater, het balkon van de evenementenzaal en de artiestenfoyer zijn legio. Het maakt Markant dé plek waar bijna alles mogelijk is: van recepties tot (product)presentaties.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven