Thema: Toerisme

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Stiching JB500: Jheronimus Bosch springlevend

Nov-Dec 2014

In 2016 verwacht Lian Duif, programmamanager bij de Stichting Jheronimus Bosch 500, minimaal één miljoen bezoekers voor de indrukwekkende finale van de Bosch500 manifestatie die dat jaar in ‘s-Hertogenbosch en omstreken plaatsvindt. Dat biedt kansen voor culturele instellingen maar zeker ook voor ondernemers.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Werner van Disseldorp

April 2011

Binnen de reisbranche is sprake van een Europees integratiespel. En elke speler kan leverancier zijn. Het komt aan op onderscheid en creativiteit.

Lees verder
Thumbnail

Van Esch cultuur- en civieltechniek: Ondernemen in ’t groen

Juli-Aug 2015

Van Esch cultuur- en civieltechniek combineert beleving met vakkennis en techniek. Met deze focus gaat Chris van Rijn (24), commercieel medewerker, op zoek naar de gaten in de markt. Dat doet hij vanuit een bijzondere achtergrond.

Lees verder
Thumbnail

Jheronimus Bosch 500: Ondernemen met Bosch als inspiratie

Maart-April 2016

Het Jheronimus Bosch 500 jaar is inmiddels een paar maanden onderweg. In februari vond de feestelijke opening van de tentoonstelling ‘Jheronimus Bosch - Visioenen van een genie’ plaats in aanwezigheid van Koning Willem-Alexander, genodigden en bezoekers en inwoners van ‘s-Hertogenbosch. Vanaf het eerste weekend van maart is ook de Bosch Experience ontdekkingsroute gestart. Die verbindt erfgoedlocaties, culturele activiteiten en toeristische highlights in de stad en regio tot een boeiend bezoek.

Lees verder
Thumbnail

De Rooi Pannen: Telkens weer onder de indruk

Jan-Febr 2020

De mooiste mbo-school van Nederland staat in Breda. Althans, dat is de mening van Steven van Ringelestijn en Micha Wijngaards, afdelingsdirecteuren bij De Rooi Pannen Breda. ‘Dankzij onze restaurants, vergaderfaciliteiten en hotel is dit bijzondere complex nu toegankelijk voor elke Bredanaar. Studenten vinden het net als wij een eer om hier deel van uit te maken.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven