Thema: Meeting Management

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2010: Meeting Management

Okt-Nov 2010

Voor het BOB Debat over meeting management zijn de hoofdrolspelers uit de regio aangeschoven in het sfeervolle conferentie- en trainingscentrum De Ruwenberg in sint-michielsgestel. Zij bespreken met name de invloed van het imago van een stad op het meeting management in de regio. Hoe zetten we ’s-Hertogenbosch nog meer op de zakelijke meetingkaart? Wat hebben we te bieden? En zijn we niet te bescheiden?

Lees verder
Thumbnail

1931: Een juweel van een congrescentrum

Dec 2010-Jan 2011

Tachtig jaar geleden was het de levendige habitat van vee en veehandelaren. Vandaag staat ‘1931’ echter voor het fonkelnieuwe, ultramoderne Bossche congrescentrum waar kennis en kunde de boventoon voeren.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2012: Meeting Management

Sept-Okt 2012

Meer bezoekers naar de regio trekken, hoe doe je dat? Wordt ’s-Hertogenbosch een magneet? Trekken we het breder en zoeken we samenwerking met andere steden of bouwen we één enorme grote cultuurtempel? En wachten we daarbij op de politiek of doen we het zelf? De meningen onder de aanwezigen zijn verdeeld, maar men is ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is.

Lees verder
Thumbnail

Cuhabo en Fevents: Passie voor pure kwaliteit

Maart-April 2013

Drie jaar geleden troffen ze elkaar tijdens een event: CuHaBo deed de catering, Fevents zorgde voor het bedienend personeel. De klik was er meteen en de twee besloten hun krachten te bundelen. Het resultaat is topkwaliteit met bevlogenheid.

Lees verder
Thumbnail

Campanile: Meer dan Sint Jan en Bossche bol

Nov-Dec 2013

vlakbij de binnenstad en snelweg, gunstig gelegen tussen de evenementenlocaties brabanthallen en Maaspoort sports & Events en met voldoende gratis parkeergelegenheid, is het Bossche campanile hotel sinds 1991 een aangename uitvalsbasis voor zakelijke gasten en een groeiend aantal leisure gasten. deze zomer onderging de wat gedateerde accommodatie een metamorfose: ‘Ik ben zeer blij met het resultaat. Onze prijs/kwaliteit verhouding is weer in een goede balans’, aldus hotelmanager Frank Lips.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven