Hightech Special

Waar we normaal kiezen voor een specifieke branche, willen we met deze special branches overstijgen. Hightech is een kennisintensieve sector, waar veel onderzoek plaatsvindt en hoogwaardige producten en diensten worden ontwikkeld. Maar onder hightech vallen ook de bedrijven die deze hoogwaardige machines, systemen en materialen gebruiken. In deze special vind je dus niet alleen producenten van hightechsystemen, maar ook naar bedrijven die door het gebruik van een hightechoplossing nog productiever/duurzamer/efficiënter te werk gaan.

Thumbnail

Smink Group: De keten eist zero defects

Di 8 Jan 2019

December 2018. Geïnspireerd door het tv-programma ‘24 uur met’ stuurt René Smink voor de derde keer dat jaar een groep medewerkers op pad. Klaar voor coaching inclusief overnachting. ‘Onze mensen worden er humaan afgepeld, met de bedoeling dat grijze gebieden verdwijnen en plaatsmaken voor heldere communicatie.’

Lees verder
Thumbnail

In Summa Innovation: Premier league of nerds

Di 8 Jan 2019

‘Onze afdeling Innovation bestaat uit rocket scientists. We noemen ze wel eens onze premier league of nerds. Toen we laatst voor het 20-jarig jubileum van In Summa een reisje maakten, bleven ze op de luchthaven - tot het moment van boarden - fanatiek bezig met een simulatie.’

Lees verder
Thumbnail

IPS Technology: We laten het een paar keer botsen

Di 8 Jan 2019

Je hebt verpakking en verpakking. Bij IPS Technology gaat het om het laatste. In dit Eindhovense bedrijf worden hoogwaardige, geavanceerde verpakkingssystemen ontworpen, getest en ontwikkeld. Dankzij deze oplossingen bereiken complexe hightechproducten ongeschonden hun eindbestemming. Zelfs als die in het heelal ligt.

Lees verder
Thumbnail

Bosch Rexroth: We willen een voortrekker zijn

Di 8 Jan 2019

‘Er wordt veel gepraat over Industry 4.0. Vaak blijft het echter bij een theoretische of wetenschappelijke invulling van de term. Bosch Rexroth maakt het concreet. Samen met onze klanten realiseren we de fabriek van de toekomst. Met als doel processen slimmer, efficiënter en foutloos te laten verlopen.’

Lees verder
Thumbnail

GTV: Iedereen kan het

Di 8 Jan 2019

Het vinden van voldoende geschoold personeel is voor ieder technisch bedrijf een grote uitdaging, ook voor GTV. Het Bossche bedrijf besteedt daarom veel aandacht aan automatisering, een efficiënte planning én aan een slimme inzet van anders geschoolde mensen. Zo kan GTV blijven voldoen aan de vraag van opdrachtgevers.

Lees verder
Thumbnail

Faes Cases: We houden wel van een challenge

Di 8 Jan 2019

In 2024 wordt de grootste telescoop ter wereld in gebruik genomen. Hij is zo groot als een voetbalstadion en heeft een hoofd-spiegel van 39 meter doorsnee. In totaal moeten er meer dan 900 spiegeldelen naar Noord-Chili. Vanzelfsprekend moet dat uiterst zorgvuldig gebeuren. Daarom maakt Faes Cases voor elke spiegel een verpakking op maat.

Lees verder
Thumbnail

Van Wees Waalwijk: Elke keer iets nieuws uitvinden

Di 8 Jan 2019

De mannen (en vrouw) van Van Wees Waalwijk zijn trots. Trots op hun bedrijf en de producten die ze maken: productiemachines voor bedrijven in diverse branches. Machines voor innovatieve bedrijven die het productieproces vernieuwen en tegelijkertijd verduurzamen. Machines die het uiteindelijke product milieuvriendelijker maken. Deze uitvinders weten elke keer weer hun klanten te overtuigen met hun ideeën!

Lees verder
Thumbnail

BDO: Het kost altijd geld

Di 8 Jan 2019

Hoe kwetsbaar is jouw bedrijf voor cyberaanvallen? Edgar Dissel en Mark Lenaerts, beide partner bij BDO, hopen met deze vraag menig ondernemer aan het denken te zetten. ‘Cybersecurity zou op de agenda moeten staan van elke ondernemer’, stelt Edgar. ‘Ook mkb’ers worden gehackt en dat kost hen altijd geld’, vult Mark aan.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven