< Terug naar alle leden

Moeskops Grafisch Afwerkingsbedrijf Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Frans Moeskops begon het grafisch afwerkingsbedrijf in de jaren ’70 vanuit huis. Al op 12-jarige leeftijd hielp zoon Erik met het lijmen en plakken van labels aan de keukentafel. Het bedrijf groeide en vestigde zich in een eigen pand. Erik trad in dienst toen hij oud genoeg was, reed op de vrachtwagen, doorliep alle afdelingen en leerde de klanten kennen. In 1998 nam hij het bedrijf van zijn vader over.

De komst van nieuwe technologieën en het oprukkende internet zette de grafische markt begin deze eeuw op z’n kop: de klantvraag veranderde, drukkerijen hadden het zwaar. Toch investeerde Moeskops in nieuwe machines èn in slimme mensen. Zo waren we in 2003 de eerste ter wereld met een freesmachine waar grootformaat karton in paste. Iedereen die ook maar iets met grafische afwerking te maken had, keek likkebaardend toe. Vanuit die visie ontwikkelden we ook niet zo lang geleden de Cantobox, gevouwen en gestanst met exceptionele precisie. We produceren zo min mogelijk afval. En we bedachten hoe we producten meer allure konden meegeven met de mooiste bewerkingen zoals magneten en ronde hoeken. De weg naar succes is volgens ons om in de markt voorop te lopen. En dat gebeurt in Hapert.
Naast de Cantobox, hebben wij het volgende voor U in ons gamma: Ringbanden – ordners – omslagen – cassettes – presentatiemappen – displays & showcards – stalenboeken en dit allemaal gepersonaliseerd naar uw wensen.


Contactgegevens
Smaragdweg 14
5527 LB Hapert
T: 06-83901364
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -