< Terug naar alle leden

Johan Woestenberg

Mede-eigenaar bij Roma Nederland

Stuur contactverzoek LinkedIn

Roma Nederland Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Onze ambitie? De beste hoogwaardige isolatiebouwer voor geconditioneerde ruimten en marktleider blijven in de koel- en vrieshuizenbouw in de Benelux.

Werken bij Roma Nederland B.V. betekent onderdeel zijn van een succesvol en financieel zeer gezond bedrijf in een sociale omgeving met korte lijntjes. Wij zijn al ruim 40 jaar een specialistische bouwer én leverancier van hoogwaardige geconditioneerde projecten en producten voor de foodindustrie, distributie en Life Science sector. Voor de realisatie van de isolatiebouwprojecten en producten hebben wij alles onder één dak. Van advies en ontwerp tot en met oplevering, service en onderhoud. Uniek is dat wij onze eigen sandwichpanelen- , deuren- en zetwerkfabriek hebben en dus het perfecte maatpak kunnen creëren. Betrouwbaarheid en zekerheid van de onderneming, afspraak is afspraak, gedrevenheid, innoveren, klantgerichtheid, kwaliteit en veiligheid, maar ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning kenmerken onze organisatie. Onze klanten mogen van ons alleen het beste verwachten. We investeren daarom in goede materialen en medewerkers.

Onze organisatie is breed opgezet en kent tal van vakspecialisten.Denk bijvoorbeeld aan isolatiepanelen- en deurenmonteurs die zich onderscheiden in de kunst van de isolatiebouw, werkvoorbereiders, werktuigbouwkundige engineers, Revit-modelleurs en tekenaars, lassers, metaalconstructeurs-, deurenassemblage- , service-monteurs, calculatorsen BREEAM-kenners. De verscheidenheid aan vakdisciplines en nauwe samenwerking tussen de teams is groot en stimuleert wissel- en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. De huidige directie en managers zijn doorgegroeid vanuit uitvoerende functies. Het gemiddelde dienstverband van het loyale personeel ligt met 17 jaar ruim boven het gemiddelde in Nederland.

De projectuitvoering met een eigen montagedienst is een zeer belangrijke pijler van onze organisatie. Klanten hebben in de toegewezen projectleider één aanspreekpunt tijdens de uitvoeringsfase. Speciaal opgeleide monteurs monteren op basis van beproefde bouwconcepten . Wij monteren zelf ook deuren en esthetische aansluitingen met zetwerk en profielen, ook weer uit eigen productie. Dit verhoogt de flexibiliteit en versnelt de uitvoering van uw bouwproject. Veilig werken staat bij Roma hoog aangeschreven en wordt bedrijfsbreed gedragen. Dit gebeurt met inzet van gecertificeerd materieel en een VCA*-certificering op bedrijfsniveau.
Sinds 2001 staan wij ook geregistreerd als een SBB-erkend leerbedrijf en hebben wij samenwerkingsverbanden met opleidingsinstituten. Hiervoor zijn per discipline voldoende opgeleide leermeesters aanwezig.


Contactgegevens
Ramgatseweg 19
4941 VN Raamsdonksveer
T: 0162-512012
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -