< Terug naar alle leden

John van Maastricht

Eigenaar bij Beerens

Stuur contactverzoek LinkedIn

Beerens Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Wij bieden u alles op het gebied van: aluminium, roestvaststaal, hydrauliek, elektra, reparatie en montagewerk.

U bent bij ons altijd welkom voor een persoonlijk gesprek zodat wij u van alle gewenste informatie kunnen voorzien.

Historie
Cees Beerens, bekend van de Broeckx (BX) scheepsdeuren en -ramen, zette in het Brabantse Dongen het bedrijf Beerens BV op. In 1994 verhuisd Beerens BV naar de huidige vestigingslocatie: Beatrixhaven 11 te Werkendam.

In 2018 namen de Werkendamse broers John en Renco van Maastricht Beerens BV over.

Producten en diensten
Wij bieden oplossingingen op maat op het gebied van: aluminium, roestvaststaal, hydrauliek, reparatie en montagewerk. Wij monteren op vakkundige wijze al onze producten bij u aan boord. Op locatie bij de klant, of aan onze eigen kade aan de Beatrixhaven te Werkendam. Onze bekendste producten zijn Beerens (sier)radarmasten, stuurhuistrappen met horizontaal beweegbare treden en onze scheepsdeuren.

Ook is het mogelijk beschadigde onderdelen, zoals luiken en masten, bij ons af te geven om ze na reparatie weer op te halen. Mede door onze ruime en brede voorraad zijn wij veelal in staat u direct te helpen. Dankzij onze mobiele en compleet uitgeruste servicedienst kunnen wij ook op locatie installaties of reparaties uitvoeren. Leveringen geschieden rechtstreeks of via scheepswerven.

PRODUCTEN
Ons complete assortiment omvat de meeste aluminium en roestvaststalen producten die in de binnenvaart, en steeds vaker ook in de zeevaart en jachtbouw toegepast worden. Deze producten worden klantspecifiek gemaakt en op wens ook ontworpen. Als deze webpagina niet datgene toont wat u zoekt, aarzel dan niet. Bel of e-mail ons voor een offerte van een specifiek product. Misschien heeft u wensen en ideeën voor nieuwe toepassingen. Daar staan wij altijd voor open. Onze producten zijn nooit standaard en voor iedere wens is er een oplossing.


Contactgegevens
Beatrixhaven 11
4251 NK Werkendam
T: 0183508950
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -