< Terug naar alle leden

LOA Full Surface Group Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

LOA Full Surface Group is een vooraanstaand, internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in oppervlaktebehandelingen. Met meer dan 30 verschillende oppervlaktebehandelingen voor metalen onderdelen en een rijke ervaring van 40 jaar, behoort LOA tot de grootste oppervlaktebehandelingsbedrijven in de Benelux. Met 9 bedrijven en meer dan 300 medewerkers heeft LOA een stevige positie opgebouwd in de sector.

LOA Full Surface Group is volledig uitgerust om in alle vormen van oppervlaktebehandeling te voorzien. De verschillende bedrijfsonderdelen hebben elk hun eigen specialisatie. Zowel in organische alsook in chemische deklagen kan LOA een breed assortiment aan behandelingen aanbieden.

Waarom samenwerken met LOA Full Surface Group? LOA is een groep bedrijven die zich specialiseert in hoogwaardige oppervlaktebehandelingen. Onder één vlag versterken zij elkaar in kennis, kwaliteit en advies. Het bedrijf heeft een duidelijke focus op het bieden van exact de juiste oplossing voor elke klant. Met een sterke drive, dynamische energie en onuitputtelijke ambitie streven de specialisten, ondernemers en doorzetters van LOA altijd naar het beste resultaat voor hun klanten.

Bij LOA Full Surface Group staat een duurzame samenwerking met opdrachtgevers centraal. Ze zijn zeer kritisch op hun processen, kwaliteit en efficiëntie. Het bedrijf zet zich in om te doen wat ze beloven en staat garant voor bekwaamheid, aandacht en expertise. Kwaliteit en constructieve adviezen onderscheiden LOA van anderen. Ze halen alles uit de kast om klanten optimaal te ondersteunen.

De kracht van LOA Full Surface Group ligt in de combinatie van specialistische bedrijven die expertise en adviezen op maat bieden. Ze streven naar slagkracht en daadkracht om klanten houvast, stabiliteit en vertrouwen te bieden. Het bedrijf staat voor een full-serviceaanpak in oppervlaktebehandelingen, van logistiek en transport tot aan het volledig ontzorgen van klanten. Persoonlijk contact en advies zijn belangrijk voor LOA, en ze reageren direct op vragen om de juiste oplossing te vinden.

LOA Full Surface Group denkt met u mee en optimaliseert ieder detail binnen het proces. Of het nu gaat om een enkel product of een volledige productielijn, LOA biedt volledige ontzorging. Met persoonlijk advies en directe reacties op klantvragen, streeft LOA ernaar om klanten te voorzien van de beste oppervlaktebehandelingsoplossingen en hun vertrouwde partner te zijn.


Contactgegevens
Siriusstraat 11
5015 BT Tilburg
T: 013-5427627
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1981
Vestigingen: 8
Jaaromzet: > €5.000.000