Thema: Kunststoffen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Aarts Plastics: Innovatie in productieoplossingen

Mei-Juni 2015

Aarts Plastics is een gespecialiseerd productiebedrijf binnen de kunststof industrie. Met het moderne machinepark, waaronder diverse tweecomponenten spuitgietmachines, worden klanten in heel Europa bediend. Op een bebouwd oppervlak van bijna 11.000 m2 zijn alle disciplines aanwezig: productontwikkeling, matrijzenbouw, spuitgietmachines, engineering voor automatiseringsoplossingen en een groot magazijn met expeditie.

Lees verder
Thumbnail

Askové Kunststof Industrie: Van Aspert neemt afscheid

Mei-Juni 2015

Dit voorjaar nam Joan van Aspert, oprichter en (oud-)eigenaar van Askové, afscheid van zijn medewerkers. Askové is per 1 januari overgenomen door het Eindhovense Perpetuum Participaties. De dagelijkse leiding is in handen van Willem Verstijnen, die reeds acht jaar bij het bedrijf werkzaam is. Hij wordt bijgestaan door Leon Heemskerk als statutair bestuurder.

Lees verder
Thumbnail

Lakwijk Kunststoffen: Al 40 jaar een kameleon

Maart-April 2018

Dit jaar zijn er redenen genoeg om trots te zijn bij Lakwijk Kunststoffen. Het bedrijf bestaat veertig jaar, Mark Lakwijk (44) staat tien jaar aan het roer en er is een interne verhuizing aan de gang nadat vorig jaar het bedrijfspand van de buurman erbij werd getrokken.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Joan Hanegraaf

Maart-April 2018

De pijlers van zijn strategie? Volop kiezen voor Nederland. Zoveel mogelijk en vooral verantwoord investeren. En geen dividend uitkeren. ‘Ik heb een salaris en hoef geen dure dingen. Het enige wat ik nodig heb is jaarlijks een nieuw paar voetbalschoenen.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Helga Meijer

Mei-Juni 2013

Ondanks haar bescheidenheid bereikt ze haar doelen. Tevens weet ze de Japanse bedrijfscultuur feilloos naar de Europese markt te vertalen. afgelopen week werd de voormalige HR manager benoemd tot Europees Directeur: ‘Ik ben binnen de organisatie de eerste vrouw op dit level’, zegt Helga Meijer (36). ‘natuurlijk voel ik me gevleid.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven