Thema: Jubileum

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Groenrijk Tilburg: Werken in een natuurlijk omgeving

Mei-Juni 2017

Groenrijk Tilburg is sinds de ingrijpende verbouwing in 2015 getransformeerd tot een heus winkelparadijs. ‘Tuincentra zijn volwassener geworden’, zegt Wim van de Noort. ‘Het imago van een uit de hand gelopen hobby heeft het allang niet meer.’

Lees verder
Thumbnail

Meerdink Verhuur: Wat er ook gebeurt, we gaan door

Mei-Juni 2019

Binnenkomen bij het nieuwe pand van Meerdink Verhuur is een feestje voor het oog. Sfeervol, warm, uitnodigend. Het kantoor lijkt op een grote gezellige huiskamer. De industriële look gecombineerd met groen aan het plafond maakt het een plek waar je vanzelf zin krijgt om te werken.

Lees verder
Thumbnail

Maas Vastgoedonderhoud: Opa Jan was schilder

Mrt-Apr 2021

Een vitrinekast vol antiek aandoende verfrollers en kwasten. Daarin een Handboek Voor Modern Ondernemerschap, het oogt decennia oud. Bij Maas Vastgoedonderhoud koesteren ze hun historie. ‘Het feit dat we nog steeds een familiebedrijf zijn geeft een extra dimensie aan ons honderdjarig jubileum’, vertelt dga Ruud Maas (66).

Lees verder
Thumbnail

Willem II & Schrobbelèr: Waar Nederlanders gaan, daar is Schrobbelèr

Mei-Juni 2023

Schrobbelèr bestaat dit jaar 50 jaar en is ook nog eens 25 jaar sponsor van Willem II. Alle reden om een feestje te bouwen en de bloemetjes buiten te zetten. Laten ze daar bij Schrobbelèr nou heel goed in zijn.

Lees verder
Thumbnail

SBA Flex Uitzendgroep: Als het niet was gelukt? Dan hadden we nu drie kippenschuren

Mei-Juni 2023

SBA Flex Uitzendgroep blaast dit jaar 25 kaarsjes uit, samen met al haar medewerkers, want zonder hen zal de taart niet smaken. ‘Zonder hen wáren we er niet’, nuanceren Roland van den Brand (52) en Erik Goedhart (48). ‘Het grootste opgedane inzicht in de afgelopen jaren? De bewustwording dat mensen continu aandacht verdienen’.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven