Thema: Accountancy

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Vrouw in Business: Sandra Prudon

Maart-April 2009

Afstuderen voor haar dertigste en vervolgens, als één van de eerste vrouwelijke accountants, een eindverantwoordelijke functie uitoefenen, dát waren de zakelijke doelen die Sandra Prudon zichzelf stelde toen ze aan de HEAO studeerde.

Lees verder
Thumbnail

BDO CampsObers: Relaties belangrijker dan producten

Juli-Aug 2009

Jeannot Evers is net terug van een paar dagen Peru waar hij samen met andere bestuursleden de internationale BDO-strategie wat betreft werkaanpak en kwaliteit, uittekende. Op 1 januari 2010 treedt hij toe tot de Raad van Bestuur. Bruistensingel 300 blijft echter zijn vaste standplaats. Klanten hoeven dus niet bang te zijn het zonder zijn expertise te moeten stellen.

Lees verder
Thumbnail

BDO: Geen blablabla

Juni 2010

‘Doe maar gewoon’ was het advies dat Edo Musters ooit van een klant kreeg. Die raadgeving is hij altijd trouw gebleven. Het resultaat is een warme band met zijn klanten.

Lees verder
Thumbnail

HLB Van Daal & Partners: Regionaal ondernemen, internationaal denken

Aug-Sept 2010

Met een letterlijk en figuurlijk grenzeloze dienstverlening, blijft HLB Van Daal & Partners toch voor alles Brabants. Stevig geworteld in het Brabantse landschap kent het bedrijf dan ook alle ins en outs van het regionale ondernemersklimaat.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven