BurgGolf Haverleij Den Bosch: Netwerken tussen kastelen

Ooit nagedacht om ontspannen en netwerken te combineren? BurgGolf Haverleij Den Bosch wel en biedt deze unieke combinatie aan op de prachtige 27 holes baan bij Engelen. Bedrijven kunnen hier tijdens het golfen de contacten met hun relaties onderhouden en ondertussen genieten van het fraai aangelegde landgoed omringd door kastelen.


Uitgave: Mei-Juni 2009
Thema’s: Evenementen Sport en ontspanning

Hoewel niet gepland, is Huub Goossens (30) na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht steeds bij golfbanen werkzaam geweest. Na zijn start bij BurgGolf vertrok hij naar Aruba om daar twee restaurants op een golfbaan op te zetten. Sinds maart 2008 is hij terug bij Haverleij als algemeen manager.´Eigenlijk ontmoeten wij hier altijd mensen die doen waar ze plezier in hebben´, vertelt Huub enthousiast. ´Ons motto is GoodGolf - GoodFood - GreatTime. Hieruit spreekt de ambitie om onze klanten in de watten te leggen.´

Compleet aanbod
De achttien holes baan en negen holes par-3 baan slingeren rondom twee kastelen. Vanaf 2002 groeide Haverleij uit tot een 27 holes baan, een oefenbaan, een clubhuis en een driving range. Hier worden de clinics en (bedrijfsleden)lessen gegeven. Ook beschikt BurgGolf over een goed geoutilleerde shop. Vanuit het onlangs nieuw ingerichte restaurant Magnolia, en zomers vanaf het grote, verhoogde terras, kijk je uit over de schitterend aangelegde baan. BurgGolf kent een bedrijfslidmaatschap met diverse voordelen zoals gratis vergaderen, diverse kortingen en naamsvermelding. Eén van de grootste privileges is de voorrang bij het boeken van starttijden. Een bedrijf kan zowel kaarten op naam als wildcards kopen of zelfs een combinatie van deze twee.´Wij heten graag iedereen van harte welkom, want wij organiseren ook niet golfgerelateerde bijeenkomsten zoals bruiloften, lunches en vergaderingen. Hiervoor beschikken wij over twee ruime vergaderzalen,´ vervolgt Huub.

Nieuwe Business Tour
Dit jaar introduceert BurgGolf de 9 holes Business Tour. Aan het eind van de dag kunnen druk bezette zakenmensen zich lekker ontspannen en aansluitend genieten van een goed verzorgde netwerkborrel. Nieuw is dat ook bedrijven die geen lid zijn van de businessclub van BurgGolf hieraan kunnen deelnemen. Huub nodigt deze bedrijven graag van harte uit om kennis te komen maken met Haverleij en zich in te schrijven voor de tour die gepland staat op woensdag 1 juli.

< Alle thema's