Thumbnail

JCI ’s-Hertogenbosch: Inschrijving Beste Ondernemers Visie 2014 geopend

Mei-Juni 2014

JCI ’s-Hertogenbosch e.o. organiseert dit jaar voor de elfde keer de beste Ondernemers Visie (BOV) en staat volledig in het teken van de Agrifood sector. Ze dagen bedrijven uit om onderling de strijd aan te gaan en te excelleren op het gebied van innovatie binnen deze sector. Eind dit jaar vindt de finale plaats, wilt u kans maken op een plaats in de finale, schrijf u dan vandaag nog in!

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant: Big data, het digitale goud voor ondernemers?

Sept-Okt 2014

Een wereld zonder big data is haast niet meer voor te stellen. Veel beslissingen worden tegenwoordig op basis van deze techniek genomen. Big data bevat dan ook een schat aan informatie. maar de maximale waarde eruit halen is minder eenvoudig. de enorme omvang, grote verscheidenheid aan databronnen en complexiteit om de juiste gegevens te genereren spelen daarbij een rol. Maar wat is big data nu eigenlijk? En nog belangrijker: wat kun je daar als mkb’er mee? We vragen het de deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij: Brabantse ondernemers succesvol laten zijn

Nov-Dec 2014

De Kamer van Koophandel (KvK) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) bundelen hun krachten voor gezamenlijke ondersteuning voor Brabantse ondernemers die willen innoveren, internationaliseren en op zoek zijn naar financiering.

Lees verder
Thumbnail

BDO Den Bosch: Alle neuzen in dezelfde richting

Sept-Okt 2018

‘Er zit meer winst in hun bedrijf dan ondernemers vaak denken. Met de BDO Rendementsmonitor brengen we het verbeterpotentieel in beeld. We bieden ondernemers handvatten en de structuur om in beweging te komen. Soms is een buitenstaander nodig om veranderingen op gang te brengen.’

Lees verder
Thumbnail

Saris en Partners: Mkb’ers werken veel te hard

Nov-Dec 2019

‘Ik verkocht ooit een pand aan iemand die verkeerd verbonden was. De vrouw in kwestie had denk ik, een afspraak met een concurrent van ons. Waarschijnlijk belde ze het verkeerde nummer. ‘Wat doe je eigenlijk’, vroeg ik haar. Ze begon te vertellen. Ik luisterde. Stelde pertinente vragen. Dat vond ze bijzonder. Makelaars in aandacht zijn zeldzaam.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven