Thema: Agrifood

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Groei is geen doel op zich

Maart-April 2015

Kivits Drunen heeft zich in 70 jaar tijd ontwikkeld van traditionele grossier in groente, fruit en aardappelen tot een hoogwaardige logistieke dienstverlener en partner in de supply chain. Het familiebedrijf dat inmiddels in Elshout is gevestigd, is sinds 2001 in handen van de derde generatie: Rob en Simone van Opzeeland-Kivits. Rabobank heeft vanaf het eerste uur een langdurige relatie met deze succesvolle Brabantse onderneming opgebouwd.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Marian Wagemakers

Maart-April 2015

Marian Wagemakers koppelt traditie aan innovatie. Ze houdt van paradoxen en wordt getriggerd door in-the-box denken. Met nieuwsgierigheid, lef en breder kijken, maakt ze de wereld tot haar speelveld; met haar product probeert ze deze beter te maken.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Rogier Arntz

Sept-Okt 2015

‘Een rasondernemer met meerdere successen op zijn naam’, zegt Google over Rogier Arntz. Dus vroegen we hem het hemd van het lijf: Hoe bedenk je een concept? Hoe wordt het een succes? En wanneer gooi je de handdoek in de ring? Veel, zo niet alles, heeft volgens Rogier te maken met het vinden van een dobber waarop je kunt drijven.

Lees verder
Thumbnail

BOV trofee 's-Hertogenbosch: Prestigieuze prijs

Sept-Okt 2015

Voor de dertiende keer reikt JCI ’s-Hertogenbosch de BOV trofee uit aan de ondernemer met de Beste Ondernemers Visie. Dit jaar is er een samenwerking aangegaan met AgriFood Capital en zijn er drie awards te winnen in de categorieën Groot Zakelijk en Corporates, Klein MKB en Startups en de Food to Fit Award voor de beste innovatie op het gebied van voeding en gezondheid.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven