20 april 2023: Seminar van Taylor Wessing en TenderToo

Inschrijven op aanbestedingen: een goed begin is het halve werk & bijt niet in de hand die u voedt? Een gezamenlijk seminar van Taylor Wessing en TenderToo.


Ma 27 Mrt 2023

Ondernemingen die regelmatig inschrijven op aanbestedingen weten het maar al te goed: de partij die pas voor het eerst gaat nadenken over het inschrijven op een overheidsaanbesteding als deze gepubliceerd wordt op TenderNed staat al met 1-0 of meer achter op de concurrentie. 

Want een goede bidmanager heeft in samenwerking met sales duidelijk in kaart welke opdrachten er aankomen, zodat de organisatie beter kan inspelen op de wensen en behoeftes van aanbestedende diensten.

Maar hoe ver mag u gaan in het vooraf verkennen van die wensen en behoeftes? En hoe geeft u dat proces praktisch en juridisch vorm? En als u dan inspeelt op deze kansrijke trajecten, is de organisatie hier dan ook efficiënt op ingericht?


Ook als u een aanbesteding goed heeft voorbereid kunt u die aanbesteding verliezen. Veel inschrijvers zijn huiverig om dan vragen te stellen, laat staan om bezwaar te maken tegen de voorlopige gunningsbeslissing. U wilt immers niet bij de volgende aanbesteding alsnog op achterstand staan, omdat u bij de aanbestedende dienst als slechte verliezer te boek staat. Maar is die angst wel terecht? Of kan procederen soms toch zin hebben?

 

Taylor Wessing en TenderToo gaan op 20 april a.s. in op deze twee thema’s in een gezamenlijk seminar.

 

Meld je kosteloos aan voor de seminar

< Alle nieuwsberichten