Regio Business zet deuren van haar Brabantse Business Community wijd open!

Terwijl het coronavirus om zich heen grijpt, worden de maatregelen die tot doel hebben om het virus in te dammen steeds serieuzer. Wellicht deden we er eerst nog wat lacherig over; inmiddels zijn de scholen, cafés en restaurants verplicht gesloten en dreigt er ondanks de welgemeende speech van Mark Rutte nog steeds een totale lockdown.


Wo 18 Mrt 2020

Het zijn dus onzekere tijden. Ook wat betreft de economische gevolgen. Wat gaan de komende dagen, weken en maanden ons brengen? Wij begrijpen als ondernemers wat die gevolgen kunnen zijn en zijn wat dat betreft niet naïef. Ondanks de steun van het kabinet is het voor veel ondernemers een puzzel om het hoofd boven water te houden. Maar misschien is het ook een goed moment voor reflectie. Om na te denken over regionalisering versus globalisering. En om nieuwe plannen uit te werken die telkens op de lange baan werden geschoven. Of om intern de boel eens goed op te schudden en extern een likje verf aan te brengen.

Wij gaan je de komende tijd niet lastigvallen met goedbedoelde adviezen over hoe je handen te wassen en handige thuiswerktips. Wel willen we graag een doorgeefluik zijn voor positieve creatieve ideeën, luchtige items ter verstrooiing en inspirerende zaken waar ondernemers concreet iets aan hebben. Met onze online kanalen, website en nieuwsbrieven bereiken we tienduizenden ondernemers in Brabant; we zetten deze kanalen in deze barre tijden graag wagenwijd open voor ondernemend Brabant. Mail ons en we pakken het op mits relevant.

Als misschien wel de grootste Brabantse Business Community staat sociale onthouding natuurlijk haaks op onze corebusiness; het verbinden van ondernemende mensen in onze mooie provincie. Dat willen we dan ook zo goed mogelijk blijven doen ondanks de tijdelijk gewijzigde omstandigheden. Deze week zijn gelukkig onze zakenmagazines in Oost-, Midden-, en West-Brabant op de mat gevallen bij 15.000 bedrijven. Neem juist nu eens rustig de tijd om ze door te lezen. Je kunt ze ook online lezen op onze website en als je een gedrukt exemplaar uit jouw regio wil ontvangen, stuur ons dan gerust een mailtje. De BOB Borrels die gepland waren voor april en mei worden helaas verschoven. We richten ons nu, deo volente, op de BOB Borrel in juni. Zakelijke, persoonlijke ontmoetingen faciliteren blijft ons streven; misschien dat er tijdelijk de klad in zit maar we will be back!

Mensen, hou je taai en zorg goed voor elkaar. Op dit moment is het oorverdovend stil hier op kantoor. Blijf in contact met elkaar; een opbeurend mailtje, appje of belletje doet iedereen goed. Laat de handel niet helemaal stilvallen; er komen weer betere tijden aan!

Gian Ploegmakers - gian@regio-business.nl 
Mariëlle Ploegmakers - marielle@regio-business.nl

< Alle nieuwsberichten