Thema: Papierindustrie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Rabobank Tilburg en omstreken: Risico’s beperken bij Internationaal zakendoen

Maart-April 2014

Het is belangrijk om te weten welke risicofactoren het succes van internationale zakelijke transacties kunnen beïnvloeden. Danny Polak, adviseur Financiële logistiek Rabobank Tilburg en omstreken en Sidney van Velsen, managing director van IPT over het beperken van betaalrisico’s in combinatie met documentair betalingsverkeer.

Lees verder
Thumbnail

Gianotten Printed Media: Samen een treetje hoger

Sept-Okt 2015

Hun klanten zitten in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Elke maand vertrekt er een scheepslading drukwerk voor een farmaceutisch bedrijf naar Costa Rica. Voor Gianotten Printed Media is geen zee te hoog. En al helemaal niet met de recentelijke komst van nóg meer vakmensen.

Lees verder
Thumbnail

Directprinting: De inkt stroomt nog steeds door de aderen

Sept-Okt 2015

De huidige technologie biedt ondernemers volop kansen. Ongekende digitale mogelijkheden om nieuwe klanten en markten te bereiken. Wanneer snelheid en bereikbaarheid voorop staan, lijkt drukwerk iets uit een ver verleden. Papier, is dat niet zó negentiende eeuw? Maar toch lees jij deze Regio Business. Bewaar je die handige brochure. Of denk je nog even terug aan die prospect met dat mooie visitekaartje. Iets tastbaars is en blijft waardevol, mits het kwaliteit uitstraalt.

Lees verder
Thumbnail

Kopak: Je wordt gezien

Maart-April 2016

Valt er een uitnodiging, catalogus of Regio Business op de deurmat? Dan zit het er dik in dat deze door Kopak is geadresseerd, geseald en verzonden. Maar als iedereen tegenwoordig zijn bankafschriften, nieuwsbrieven en polisvoorwaarden online kan vinden, waarom zou je dan nog kiezen voor post?

Lees verder
Thumbnail

Kopak Direct Mail: Deur op de printer

Maart-April 2017

Met ferme stappen loopt Koert van de Kerkhof (44) door de gangen bij het magazijn. Trap op, deur naar rechts. En daar staat ‘ie. Gloednieuw. Een enorme printer, groot genoeg om tweeënhalve meter breed papier in fullcolour van print te voorzien. Of stickers, of banners. Zelfs een houten deur. Gewoon eronder leggen en printen maar! Voor de liefhebbers: we hebben het hier over een flatbed printer.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven