Thema: Pensioenadvies

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Deykerhoff Accountants: We zijn net mensen

Jan-Feb 2012

Deykerhoff/Accountants in ‘s-Hertogenbosch staat garant voor persoonlijke dienstverlening. Marc Deykerhoff AA, Mary Janssens-Mommers AA en fiscalist Cyril Haeve FB hebben oog voor het zakelijke én privé belang van de DGA binnen het MKB. De persoonlijke aandacht creëert een gemoedelijke sfeer en vertrouwensband.

Lees verder
Thumbnail

Claeren Risicobeheersers: Volop in bloei

Jan-Feb 2012

Betrokkenheid, deskundigheid en een goede communicatie: dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het succes van Claeren Risicobeheersers. Al 90 jaar biedt dit Bossche familiebedrijf onafhankelijk advies en bemiddeling voor voornamelijk de ondernemer en zijn onderneming op het gebied van onder meer verzekeringen, pensioenen en bedrijfsfinancieringen. 'Strategisch meedenken, verwachtingen naar elkaar uitspreken en snel en adequaat een oplossing bieden. Dat is waar we voor staan', aldus Marc Claeren, derde generatie in het familiebedrijf.

Lees verder
Thumbnail

De Lind Consult en de BOM: Goed pensioen kwestie van vertrouwen

Juli-Aug 2009

Een goed pensioen is voor velen een ver van mijn bed show. Tal van bedrijven en instellingen hebben jaren geleden een of meer regelingen afgesloten en er vervolgens niet meer naar omgekeken. Met alle gevolgen van dien. Toch beschouwen steeds meer werknemers een goede pensioenregeling als een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Daarmee komt het pensioenvraagstuk automatisch steeds vaker op de agenda van werkgevers. De Lind Consult in Oisterwijk staat werkgevers terzijde bij het realiseren van pensioenoplossingen, waarbij alle betrokken partijen zich goed voelen. Zo ook de N.V. Brabantse Ontwikkelings Maatschappij in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank Tilburg en omstreken: Het idee is dat...

Dec 2010-Jan 2011

De verantwoordelijkheid om inkomen voor later, zorg en zekerheid zelf goed te regelen wordt steeds groter. Een goed pensioen is niet meer vanzelfsprekend. Henk Lammers, accountmanager Private Banking en Petro van Laarhoven, specialist Pensioenen & Employment Benefits van Rabobank Tilburg en omstreken, stelden samen met Paul van Aerde, directeur Aerde advies&bouwmanagement een plan op zodat hijzelf en zijn collega’s later zorgeloos van hun pensioen kunnen genieten.

Lees verder
Thumbnail

De LIND Consult: Het nieuwe pensioenadvies

Feb 2011

Ze staan op goede voet met verzekeraars en kunnen prima met hen onderhandelen. Dat ze tegelijk door een aantal verzekeraars als ‘lastig’ worden ervaren, mogen ze als een compliment beschouwen. Ze werken uiterst nauwkeurig en zijn heel kritisch op het proces. Niets mag over het hoofd worden gezien. Voordat een pensioen wordt afgesloten, ligt de onderste steen boven en dat is exact wat men van deze club ervaren specialisten van De LIND Consult mag verwachten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven