< Terug naar alle leden

Joost Merkx

Directeur bij hallo, Tilburg
Dit is het nieuwe nu!

Stuur contactverzoek LinkedIn Twitter

hallo, Tilburg Branche: ICT & Telecommunicatie, Netwerkbeheer

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een vooraanstaande Managed Service Organisatie en een vertrouwde naam in Tilburg en omgeving, opgericht in 2000 als IT Support Groep. Inmiddels hebben we ons aangesloten bij de hallo,-groep en gaan we onder die naam verder. hallo, heeft 7 vestigingen in Nederland en is vertegenwoordigd in de Cariben en Spanje. Met deze aansluiting kunnen wij onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten.
Vanuit kantoor Tilburg bedienen we met 35 medewerkers ruim 400 klanten in diverse sectoren. hallo, levert cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft 365/Azure én Amazon Web Services. Daarnaast is het bedrijf aanbieder van o.a. security-, telefonie – en internetoplossingen.

Bij hallo, zorgen we dat iedereen, altijd en overal veilig kan werken. Hierbij ligt de focus op security, privacy en identiteit. In een tijd dat cybercriminaliteit orde van de dag is, is veiligheid een noodzaak geworden. Wij helpen bedrijven voorbereid te zijn én de juiste maatregelen te treffen. Wij zorgen voor een beveiligde IT-omgeving, inclusief back-up en replicatie om zo aanvallen zo goed mogelijk te pareren. En vervolgens -wanneer nodig- snel weer up-and-running te zijn.
Ook werken in de Cloud kunnen we niet meer omheen, de verschuiving van werken op kantoor, volledig thuiswerken of hybride werken vraagt om nieuwe oplossingen: de moderne werkplek. Microsoft 365 speelt hierin een belangrijke rol. Wij begeleiden onze klanten in de overstap naar de Cloud, van advies naar migratie en van implementatie tot nazorg en alles daartussen.
We willen het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken en zorgen ervoor dat we alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aan laten sluiten. Hier hebben wij softwareontwikkelaars in huis die zogenoemde middleware bouwen om data-uitwisseling binnen verschillende applicaties en processen binnen een organisatie mogelijk te maken. Automatisering van de processen speelt hierbij een grote rol, hiervoor zetten we het Microsoft Power platform in.
Omdat we snappen dat het lastig is om een goed beeld te krijgen van alle IT-mogelijkheden die er zijn. Wel of niet in de Cloud? Moet ik mijn netwerkbeheer nu wel of niet uitbesteden? Hoe veilig zijn mijn documenten eigenlijk als ik ze opsla? Allemaal vragen waar je graag een onderbouwd antwoord op wilt krijgen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt waarin we proberen jou een overzicht te geven van onze oplossingen. Oplossingen die jouw mogelijke vragen beantwoorden.


Contactgegevens
Kamerikstraat 23
5045 TW Tilburg
T: 013-5784300
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 10
Jaaromzet: > €5.000.000