< Terug naar alle leden

Rens Broks

Directie bij Bregil

Stuur contactverzoek LinkedIn

Bregil Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Bregil levert metalen samengestelde producten uit stalen buis, plaat en profielen. Onze kracht ligt bij de ontwikkeling, productie en levering van herhalende producten of series van o.a. staal waarvan je grofweg kunt zeggen dat ze kleiner dan 2 m³ en te tillen zijn. Ook kunnen we in RVS en aluminium uit de voeten.

Dat ontbrekende metalen deel dat jouw product of idee compleet maakt, dat regelen we slimmer voor je. Kan het z’n functie behouden en toch efficiënter, eenvoudiger of mooier? Dan regelen we dat.
Dat doen we al voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende branches. Van meubelfabrikanten, winkelinrichters, hotelinrichters en werkplekinrichters tot leveranciers van displays en digital signage. Maar ook voor OEM’ers en machinebouwers. Want voor wat voor een soort bedrijf je ook werkt, in welke branche dan ook, wij regelen het betere metalen product voor je.

We kijken daarbij verder dan het te maken metalen onderdeel. We ontzorgen je door mee te denken over je eindproduct in de gehele keten. Ook doen we montagewerk, kunnen we uit de voeten met IT-oplossingen en koppelen deze ook aan jouw systemen. Kortom, we denken met je mee over de totale toepassing van het eindproduct. Door slimme ontwikkeling en vervolgens gestroomlijnde productie zorgt dit voor tevreden, trouwe klanten met betere producten.
Bregil wil zich verder ontwikkelen naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van herhalende producten of grotere series. Dit doen we samen met onze partners waar we een fijne en duurzame relatie mee onderhouden. We denken in het hele proces met onze klanten mee en ontzorgen de klant zo veel mogelijk. We nemen ze mee in het zo slim mogelijk produceren van haar producten door het inzetten van ons metalen brein en ons geautomatiseerde en gestroomlijnde machinepark.

Onze kernwaarden?
• We gaan altijd voor een fijne en duurzame relatie met onze medewerkers, klanten en leveranciers
• We denken in iedere stap van het proces met onze klanten mee en willen ze altijd ontzorgen
• QRM zit ons in de genen en is de basis van onze organisatie
• We zijn een vet en dynamisch bedrijf waar iedereen bij wil horen
• We willen op de hoogte zijn van de technische mogelijkheden in de markt zodat we die, waar mogelijk, toe kunnen passen binnen Bregil om ons productieproces of product beter te maken
• We zien het als een uitdaging om zoveel mogelijk administratieve processen te automatiseren en te digitaliseren
• We zien er altijd op toe dat klanten binnen ons DNA (blijven) passen


Contactgegevens
Lange Wagenstraat 57
5126 BB Gilze
T: 0161-455551
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1975
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -