Thema: Machines

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Stefan van de Nieuwenhof

Sept-Okt 2017

Als pas aangestelde managing director breken met een traditie van vijftig jaar, getuigt van lef. En van visie. Toch is Stefan van den Nieuwenhof vooral trots op het feit dat iedereen in de organisatie de handschoen opnam en meeging in het veranderproces.

Lees verder
Thumbnail

Stork Veghel: Een verborgen parel

Sept-Okt 2020

De Veghelse Stork-vestiging is klaar voor de toekomst. Na een bewogen tijd met een herstructurering en alle fluctuaties als gevolg van corona, ligt de focus nu weer op een gezonde bedrijfsvoering en groei. Het bedrijf is er sterker uitgekomen en heeft een waardevolle functie voor zowel de klant als de eigen Stork-groep.

Lees verder
Thumbnail

Sanders Machinebouw: Geef elkaar de ruimte

Nov-Dec 2020

Vanwege de coronacrisis zoeken steeds meer bedrijven uit de maakindustrie het dichter bij huis; zeker daar waar het cruciale onderdelen betreft. Sanders Machinebouw maakt al ruim een halve eeuw bewust de keuze om regionale partners te zoeken. ‘Het draait niet alleen om de kostprijs. Betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en onafhankelijkheid zijn voor bedrijfs- en productieprocessen veel waardevoller, dan de paar centen die je bespaart door het werk uit te besteden aan buitenlandse bedrijven.’

Lees verder
Thumbnail

Lasbedrijf Peijs: Verruimt mogelijkheden met coördinaten boormachine

Nov-Dec 2013

Sinds jaar en dag is Lasbedrijf Peijs een begrip in de wereld van het RVS, staal en aluminium lassen. vele meubels, hekken, poorten en machineonderdelen zijn de fabriek uit gekomen. Lasbedrijf Peijs is, indien gewenst, partner van begin tot aan de levering van een product.

Lees verder
Thumbnail

Bierens Machinefabrieken: Groter worden voor grotere voorspoed

Nov-Dec 2013

Sinds Bierens Machinefabrieken van de conventionele manier afstapte om tandwielen te vervaardigen, zijn ze uniek in de wereld. Een grote doorbraak voor een relatief klein bedrijf dat momenteel in een ingrijpende transformatie zit. In vele opzichten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven