Thema: Overheid

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Gemeente Heusden: Ruimte voor ondernemerschap

Nov-Dec 2015

De gemeente Heusden geeft ruimte aan de dromen van inwoners, bedrijven en verenigingen. Haar slogan is dan ook: Dromen. Doen. Heusden. ‘Wij willen als gemeente mensen stimuleren in plaats van afremmen. Inwoners en ondernemers die een droom hebben en initiatief tonen, kunnen op onze steun rekenen’, aldus wethouder Hanne van Aart, die onder meer Economische Zaken en Financiën in haar portefeuille heeft.

Lees verder
Thumbnail

Talentencampus Oss: Samenwerken, samen sterker!

Jan-Feb 2016

In de Talentencampus Oss werken gemeente, scholen voor voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs, bedrijven en sportinstellingen op innovatieve wijze samen. Samen zorgen zij voor goed opgeleide en gemotiveerde werknemers door kennisontwikkeling en talentontplooiing bij zowel jong als oud te stimuleren. ‘Vanuit een bruisende campusomgeving wordt gebouwd aan een gezonde toekomst voor bedrijf én de werknemer van morgen’, aldus directeur Richard van Ommen.

Lees verder
Thumbnail

Riemersma Leasing: Emotie zorgt voor dynamiek

Jan-Feb 2016

‘Wij bieden de ultieme service en kwaliteit.’ Het is een gedurfde uitspraak van Riemersma Leasing, maar ze wordt gestaafd door loyale klanten en een gezonde groei. ‘Wil de klant nú geholpen worden, dan stappen we ook nú in de auto om hem te helpen’, zegt directeur Gielens.

Lees verder
Thumbnail

Burgemeester Rombouts: Grote dromen realiseren smaakt naar meer

Jan-Febr 2017

Hij is de langstzittende burgemeester van Nederland, maar op 1 oktober geeft Ton Rombouts het stokje door. Voor het zover is, blijft hij zich echter volledig geven voor de stad en de baan van zijn leven. In de korte dagen voor kerst praten we met hem over grote dromen durven dromen en risico’s managen. En over zijn opus magnum. Of zijn het er eigenlijk twee?

Lees verder
Thumbnail

Toekomst Car Cleaning: Lege loods zoekt zinvolle invulling

Jan-Febr 2017

De hoofden bij elkaar steken en samen nadenken over maatschappelijk verantwoord ondernemen, leidt tot mooie initiatieven. Toekomst Car Cleaning is daar duidelijk een van. Vader en dochter Wittens (Toekomst Schoonmaakbedrijven) vertellen hoe de puzzelstukjes in elkaar vielen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven