Thema: ICT-ondersteuning

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ctac en BDO: Bossche 'Twin Towers' bereiken hoogste punt

Juli-Aug 2011

'Ons nieuwe gebouw staat op de mooiste plek tussen Londen en Parijs: het Pettelaarpark', stelt Hugo Cooymans, oprichter en sales directeur van ICT-dienstverlener Ctac. In juni werd het hoogste punt bereikt van de twee stijlvolle en tijdloze kantoren, die ieder zeven verdiepingen tellen. Met 12.600 m2 bruto vloeroppervlak is dit het grootste bouwproject van Nederland in 2010 binnen de private sector. 'We noemen het trots onze Bossche Twin Towertjes', aldus Jeannot Evers, mede-eigenaar van BDO Accountants & Adviseurs en lid van de Raad van Bestuur.

Lees verder
Thumbnail

Ctac: terecht thuis in de ICT-top

Sept-Okt 2012

Een prachtig nieuw pand en twintig jaar van gezonde groei zijn redenen genoeg om onnodige bescheidenheid te laten varen en gezonde ambities te koesteren.

Lees verder
Thumbnail

The DOC: Gegarandeerde continuïteit en expertise

Mei-Juni 2013

Een kei versturen met als opdruk ‘u bent een KEIgaaf bedrijf’, gevolgd door een gelijkluidende brief, is een bijzondere en beklijvende manier om potentiële klanten te benaderen. Het geeft ook aan dat de afzender (The DOC) een bijzondere organisatie moet zijn.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch: De kracht van een regionale aanpak

Juli-Aug 2015

Aan koude acquisitie doet het Nieuwkuijkse VoiceTronics niet. Ook het woord ‘baas’ is op het kantoor van deze full service provider ten strengste verboden. Eigenaren Jordi van Essen en Alex van Herpen kiezen bewust voor een persoonlijke en regionale benadering. ‘Net als Rabobank staan we - letterlijk en figuurlijk - dichtbij onze klanten. Zo kunnen wij de beste service bieden.’

Lees verder
Thumbnail

Zilverblad: Balans tussen beveiliging en business

Juli-Aug 2015

Informatiebeveiliging is complex, kost geld en conflicteert vaak met gebruiksgemak. Toch is het noodzakelijk om de beschikbaarheid, juistheid en vertrouwelijkheid van bedrijfsinformatie goed te regelen. ‘Wij zorgen voor balans tussen informatiebeveiliging en business’, aldus Bart van der Kallen, eigenaar.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven