Thema: Gebouwen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Perron-3: Bestemming bereikt

Juni 2010

Twee vertrekstraten kent het nieuwe evenementencentrum Perron-3: een zakelijk en een cultureel spoor met de juiste wisselwerking. De multifunctionele accommodatie, pal naast het station van Rosmalen, kenmerkt zich door een explosieve groei. Een moderne, sfeervolle, goed uitgeruste locatie voor congressen, seminars, jaarvergaderingen, bedrijfsdagen, workshops, conferenties en presentaties maar ook concerten, theater, recepties, diners en verdere op maat ingevulde bijeenkomsten.

Lees verder
Thumbnail

BIM: Helpen bij de oversteek

Nov-Dec 2011

De Gruyter Fabriek aan de Veemarktkade in ’s-Hertogenbosch ondergaat een complete metamorfose. De verschillende bouwjaarringen van het 55.000 m2 tellende gebouw worden tot hun originele staat teruggebracht en van een moderne stijl voorzien. De Bossche Investerings Maatschappij (BIM) realiseert en faciliteert huisvesting voor creatieve ondernemers in het vooroorlogse monument dat zich opmaakt voor de toekomst. Helpen bij de oversteek van oud naar nieuw.

Lees verder
Thumbnail

Digibiz: Synergie zorgt voor inspiratie en flexibiliteit

Nov-Dec 2011

De contracten zijn getekend, de sleutel is op zak en de dozen kunnen worden gepakt. Martijn Vervoordeldonk, directeur van het full-service internetbureau Digibiz, heeft enorm veel zin in de verhuizing naar De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. Digibiz bestaat tien jaar en is toe aan een frisse start. Na een jaar te hebben gebivakkeerd aan de Helftheuvelweg betrekt Digibiz samen met concurrent Tribal Internet Solutions eind december de onlangs gerenoveerde jamfabriek. 'Ik geloof heilig in het concept dat wij samen gaan neerzetten en verwacht dat hier veel moois uit gaat voortvloeien', aldus Vervoordeldonk.

Lees verder
Thumbnail

Van der Putten Installaties: Schakel tussen heden en verleden

Nov-Dec 2011

Erik van der Putten keek eerst even verbaasd toen zijn bedrijf Van der Putten Installaties in 2010 in beeld was om de installatietechniek voor de complete De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch te verzorgen. Het Bossche bedrijf kreeg een deel van de Europese aanbesteding gegund en vormt de letterlijke en figuurlijke schakel tussen diverse betrokken leveranciers, huurders en opdrachtgever BIM.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Groeien doe je niet alleen

Jan-Febr 2017

Stagelight is in 1986 opgericht door Jacco van der Heijden. In de garage van zijn ouderlijk huis in Rosmalen startte hij met het verhuren en verkopen van spots en toebehoren. In dertig jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een topspeler op de Nederlandse markt van licht- en geluidtechniek. Inmiddels is het tijd voor een volgende stap: op de Vutter betrekt Stagelight dit voorjaar een pand van 6.500 m². Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken ondersteunt de ondernemer in zijn ambities.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven