Stem en maak De Maro meest succesvolle onderneming van het jaar

De Maro is verkozen tot branchewinnaar en maakt daarmee kans om de Nationale Business Succes Award in de wacht te slepen. Deze award wordt op 2 februari uitgereikt. Je kunt Banketbakkerij De Maro helpen deze award te winnen door per sms te stemmen. Let op: dit kan nog tot en met zondag 15 januari.


Ma 9 Jan 2017

Stemmen kan door NBSA [spatie] 4446 naar 4422 te sms’en.

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. De overkoepelende finale-award gaat gepaard met een geldprijs van 100.000 euro.

Innovatie is het sleutelwoord
Uit het juryrapport: ‘Innovatie is het sleutelwoord bij De Maro, want zij is continu bezig om haar producten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Door haar grote knowhow en innovatieve aanpak met elkaar te combineren wordt De Maro als een van de beste en meest vooruitstrevende bedrijven in de eierkoeken en banketbranche gezien.'

Neem voor meer informatie contact op met Bart Snijders, 013-5385160 of via bart@demaro.nl.

< Alle nieuwsberichten