< Terug naar alle leden

Ben van Heemst

Eigenaar bij D&F Techniek

Stuur contactverzoek LinkedIn

D&F Techniek Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

De letters “D&F” staan voor droog- en filtertechniek. De kernactiviteit van D&F Techniek is het leveren van hoogwaardige producten en service voor o.a. perslucht-, gas- en atmosferische luchtbehandeling. Met meer dan 25 jaar ervaring in luchtdroging en luchtfiltratie, producten en oplossingen, levert D&F Techniek meerwaarde aan haar klanten, met een bijdrage aan zoiets essentieels als schone droge lucht.

D&F Techniek handelt met respect voor de natuur, door levering van o.a.:

HOGE KWALITEIT ADSORBENTEN MET EEN LANGE LEVENSDUUR; dit betekent verlaging van de bedrijfskosten en onderhoudswerken

HOGE KWALITEIT LUCHTFILTERS; dit betekent verlaging van de algemene kosten en energiekosten

PRODUCTEN MET “GROEN” KARAKTER VOOR EEN OPTIMALE LUCHTKWALITEIT; schone & droge lucht

Ons algemeen kwaliteitsdoel is het leveren van producten en diensten die een kwaliteit hebben waarmee we de verwachtingen van de klant overtreffen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en lange termijn relaties, daarom zijn wij ervan overtuigd dat ook u uw optimale oplossing bij D&F Techniek zult vinden.

Oplossingen voor vochtproblemen
Door meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van droog- en filtertechniek kan D&F Techniek u de oplossing bieden voor al uw vochtproblemen.

DROOGMIDDELEN
D&F Techniek is de specialist op het gebied van adsorbenten. Adsorptietechniek wordt gebruikt voor droging en scheiding van gassen of vloeistoffen. Het adsorbent, ook wel droogmiddel genoemd, speelt hierbij een cruciale rol.

APPARATUUR
Voor elk vochtprobleem heeft D&F Techniek de oplossing, industriële drogers voor elke range en toepassing. Leverancier en installateur van droogapparatuur en drooginstallaties. Van standaard tot projectmatig, voor elk vochtprobleem een installatie.

SERVICE EN ONDERHOUD
Klanten zijn ons bestaansrecht en daardoor groeien wij nog steeds. Wij zullen dan ook alles doen om een langdurige relatie met u op te bouwen. Wij maken onze beloftes waar en helpen u te ontzorgen. Centraal daarin staat bij ons de Service en After Sales.

BROUWERIJEN
Al ruim 15 jaar heeft D&F Techiek zich gespecialiseerd in het leveren van allerlei hardware componenten, half fabricaten, spare parts en services naar brouwerijen diverse landen.

Mocht u vragen hebben omtrent ons producten- en/of dienstenpakket, dan staat er een goed gemotiveerd team van specialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.


Contactgegevens
Evergembaan 1
5121 DR Rijen
T: 0161-453098
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000