Thema: Vastgoed

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch: Meer dan een stapel stenen

Nov-Dec 2015

Kadans Vastgoed ontwikkelt en realiseert commercieel vastgoed in Nederland en Duitsland, voornamelijk voor bedrijven in de top 500. Naast dat de focus van de in Haaren gevestigde onderneming op industrie en logistiek ligt, wordt er sterk geïnvesteerd in de kennisintensieve sector. ‘Wij willen de nieuwe Nederlandse economie huisvesten’, stelt managing director Michel Leemhuis. Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken faciliteert en ondersteunt de vastgoedontwikkelaar bij deze ambitie.

Lees verder
Thumbnail

Adagium: Ieder bedrijf een goed vervolg

Jan-Febr 2017

Voor elke ondernemer komt er een moment dat hij zijn bedrijf gaat overdragen. Dat kan een overdracht zijn binnen de eigen familie, maar het kan ook zijn dat het bedrijf wordt overgenomen door een andere partij. Adagium, het bedrijf van Albert Dominicus en Han Galema, behartigt al bijna tien jaar succesvol de belangen van ondernemers die hun bedrijf willen overdragen of verkopen, of voor partijen die een bedrijf willen aankopen. Ter ere van het 10-jarig bestaan is er een boek verschenen over de bedrijfsopvolging bij Veghelse familiebedrijven.

Lees verder
Thumbnail

Raros Bouw: Zo simpel is het

Juli-Aug 2017

Een bijzonder bouwproject. Zonder projectontwikkelaars. Met zelfbouwers en samenbouwers. Op een toplocatie tussen groen en water. Aan de Jan Sluytersstraat ontwikkelt gemeente ‘s-Hertogenbosch een unieke woonbuurt waar aankomende bewoners vrij spel krijgen. Raros Bouw zorgt dat woondromen uitkomen.

Lees verder
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Dezelfde drive

Jan-Febr 2018

Het belangrijkste argument van Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken om met ondernemers in zee te gaan, is dat die een solide plan moeten hebben. ‘Maar het biedt zeker meerwaarde als het op andere gebieden ook klikt’, stelt accountmanager grootzakelijk Remco Oostdijk. Zo vinden zijn werkgever en Gapph Vastgoedbeheer elkaar in een gemeenschappelijke drive om iets te doen voor de maatschappij. ‘En in het belang dat we beide hechten aan een duurzaam vastgoedbestand.’

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Heleen Herbert

Jan-Febr 2018

‘Wat wil ik later worden?’ In Heleen Herberts geval luidde het antwoord: ‘Burgemeester van Lochem. Op mijn veertigste’. Haar professionele pad liep anders. Maar de burgemeestersrol symboliseert alles waar ze in gelooft. En ‘Lochem’ staat voor de functionerende samenleving waar grote dromen haalbaar worden.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven