< Terug naar alle leden

Corné Geerts

Directeur / Eigenaar bij VVBHUSAN / Sikkens Zuid Oost

Stuur contactverzoek LinkedIn

VVBHUSAN / Sikkens Zuid Oost Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Vrije verfgroothandel in Brabant en Limburg

De beste verfproducten, een snelle service en een passend advies: daar staat VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel voor. Maar waar we echt het verschil mee maken, dat zijn onze mensen. Wij snappen de schildersbranche en denken met je mee over je producten.

Voor elke ondergrond vind je bij ons een passende verf, lak of coating. Waar nodig kijken we met je mee op locatie om de situatie ter plekke te beoordelen. En adviseren we je over het verfsysteem dat het beste past. Zo garandeer jij je opdrachtgever een perfect resultaat.

Samen met de professionele schilders en verfspuiters zetten wij ons in voor het beschermen en verfraaien van ruimtes en objecten. Om professionals hierbij optimaal van dienst te kunnen zijn, beschikken wij over een uitgebreid distributienetwerk in Brabant en Limburg. Met 14 vestigingen in het zuiden van het land is er altijd wel een vestiging van onze verfgroothandel bij u in de buurt.
Omdat wij graag uw partner zijn voor al uw professionele verf en coating vraagstukken hebben wij onze dienstverlening verdeeld in 4 groepen: bouwverven, industriële verven, kleur & interieur en techniek. Ieder onderdeel heeft eigen specialisten die de kennis hebben om u steeds op de beste manier te adviseren en te ondersteunen.

PROFESSIONEEL VERFADVIES
Dankzij de vele regionale vestigingen van onze verfgroothandel is de sfeer binnen VVBHUSAN persoonlijk en betrokken. U kunt rekenen op net dat stapje extra in service, advies en logistieke dienstverlening. U krijgt bij ons professionele verf én het beste verfadvies, juist omdat VVBHUSAN onafhankelijk werkt van verffabrikanten. Voor elke ondergrond adviseren we u het beste product uit ons brede assortiment bouwverven en industriële verven. En we zorgen voor een snelle levering! U kunt bij ons terecht voor een compleet assortiment professionele verf, vakgereedschappen, spuitapparatuur en wand- en vloerafwerking. Alles op één en hetzelfde adres bij u in de buurt: wel zo praktisch. En met precies de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunt u rekenen op onze complete ondersteuning in de vorm van onafhankelijk technisch advies en professioneel kleur- en interieuradvies.


Contactgegevens
Stedenbaan 11
5121 DP Rijen
T: 013-5353735
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 14
Jaaromzet: -